Skip to main content

Chrétienne Louwers

Ik ben Chrétienne Vonk-Louwers, geboren in Aalst-Waalre en woon nu in Eindhoven samen met mijn man Dennis, mijn dochter Kiki, zoon Dúc en zoontje Mickey.

Na het afronden van de HAVO was ik zoekende. De grote vraag ‘wat wil ik worden?’, ik kon er geen antwoord op geven. Ik ben toegepaste psychologie gaan studeren. Helaas was dat niet het geschikte moment en heb ik de opleiding niet afgerond. Ik ben me verder gaan oriënteren en heb vervolgens de opleiding Visagie bij Dick Peeters in Amsterdam gedaan. Ontzettend leuk om te doen, maar ik wilde meer. Aansluitend volgde ik de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Pedicure. Dit vond ik ook leuk om te doen, maar niet voor de rest van mijn leven. Ik wilde meer kennis over de huid en kwam uit bij de opleiding Huidtherapie. Dit was het! Met succes heb ik de HBO opleiding in 2009 afgerond en ik wist dat ik voor de rest van mijn leven zoveel mogelijk mensen wilde helpen bij het creëren van een gezonde en stralende huid.

  • Mensen helpen met huidproblemen.
  • Niet alleen met mijn handen bezig zijn maar ook de begeleidende rol in het ziekteproces trok me aan.
  • Zorgverlener zijn.

Ik maak er een sport van om elke huid gezond te krijgen!

Dermacure
Eind 2009 ben ik Dermacure, kliniek voor huidverbetering, gestart. Inmiddels enkele jaren verder is Dermacure gegroeid, we hebben 2 locaties. Het is mooi dat ik dit samen met mijn collega’s neer heb kunnen zetten zodat we steeds meer mensen kunnen helpen.

Onze kracht
Ik streef ernaar dat alle huidtherapeuten die bij Dermacure werken, goed geschoold zijn en de beste zorg kunnen verlenen. Niet alleen de huidtherapeut maar ook de beste apparatuur draagt bij aan het behalen van het gewenste resultaat. Ik wil alleen maar behandelen wanneer je resultaat kan gaan zien. Verzorging van de huid hoort bij de schoonheidsspecialiste, verandering van de huid krijg je bij de huidtherapeut. Ik ben dan ook steeds op zoek naar nieuwe technieken, producten en behandelmethodes.

De huid
De huid is ons grootste orgaan en helaas niet het meest gewaardeerde orgaan. Iedereen is bezig met gezond blijven, we eten gezond en sporten maar het verzorgen van de huid schiet er vaak bij in. Zonde vind ik. De huid moet ons beschermen, het is ons visiteplaatje. Het behoeft zorg en aandacht.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil je een huidscan en eerste intake?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Afspraak maken