Skip to main content

Combined Therapy

Binnen onze kliniek behandelen wij elke huid op maat om de best mogelijke huidverbetering te realiseren. Met het inzetten van een combinatiebehandeling, ook wel Combined Therapy genoemd, kunnen wij je huid afgestemd op jouw behoeften en wensen op de meest effectieve wijze behandelen.

We kunnen meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakken, zoals veroudering, pigmentatie en acne, door verschillende technieken met elkaar te combineren, zoals lasertherapie, microneedling en chemische peelings.

Door de combinatiebehandelingen kunnen onze huidtherapeuten een gepersonaliseerd behandelplan creëren dat specifiek is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, waardoor een algehele verbetering van de huidtextuur, teint en gezondheid wordt bereikt.

Maak een afspraak

FotoFacial

De voordelen van een chemische peeling en een IPL-behandeling in één behandeling. De FotoFacial combinatiebehandeling is een effectieve behandelmethode voor het zichtbaar verminderen van bloedvaatjes, pigment en fijne lijntjes.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een ongelijkmatige teint en roodheid. Het resultaat van een FotoFacial is een egale, stralende en jeugdige huid.

Hydraneedling

De Hydraneedling behandeling is een combinatie van de HydraFacial met microneedling. Het egaliseert, hydrateert en verjongd de huid door te exfoliëren, reinigen en de collageen aanmaak te stimuleren.

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een grove, doffe huid met onzuiverheden en een oneffen huidtint.

Pixel peel

De Pixel peel is een combinatie van microneedling met een chemische peeling in één behandeling. Voor het egaliseren en verjongen van de huid en het verbeteren van een ongelijkmatige huidtint. Fijne lijntjes, pigment en de grove huidstructuur worden zichtbaar verbetert.

Het resultaat is een gladde, egale en jeugdige huid.

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak