Skip to main content

IPL laserontharen

Ontdek de vrijheid van een zijdezachte, haarvrije huid met IPL laserontharing bij Huidkliniek Dermacure. Onze geavanceerde IPL-technologie biedt een veilige, effectieve en vrijwel pijnloze oplossing voor langdurige haarverwijdering op verschillende delen van het lichaam. Met IPL laserontharing hoef je nooit meer te worstelen met het dagelijkse gedoe van scheren, waxen of epileren.

Of je nu ongewenst haar wilt verwijderen van je benen, oksels, bikinilijn, gezicht of andere delen van het lichaam, onze ervaren huidtherapeuten passen de behandeling aan op basis van jouw specifieke behoeften en huidtype. 

Voordelig definitief laserontharen met IPL

Neem een jaarabonnement voor laserontharen bij Huidkliniek Dermacure. Zéér voordelig, geen grote kosten in 1 keer én binnen 1 jaar definitief haarvrij!

€249 p.m. voor 5 zones
€199 p.m. voor 3 zones
€125 p.m. voor 2 zones (heren)

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen die je nodig hebt om volledig haarvrij te zijn is afhankelijk van jouw huid- en haartype. In de meeste gevallen zijn er 6-10 behandelingen nodig.

Doet het pijn?

Het niveau van pijn tijdens een IPL laserontharingsbehandeling kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je pijndrempel, de gevoeligheid van de behandelde gebieden en de instellingen van het IPL-apparaat.

Veel mensen beschrijven het gevoel tijdens een behandeling als een lichte tinteling of warmte op de huid, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Sommige mensen ervaren mogelijk een licht branderig gevoel tijdens de behandeling, vooral op gevoelige gebieden of bij hogere energieniveaus.

Kortom, hoewel een IPL laserontharingsbehandeling enige mate van ongemak kan veroorzaken, wordt het over het algemeen als goed verdraagbaar beschouwd en zijn de resultaten vaak de moeite waard.

Als je je zorgen maakt over pijn tijdens de behandeling, is het altijd goed om dit te bespreken. Wij kunnen je advies geven over manieren om het comfort te verbeteren tijdens de procedure.

Is laserontharen veilig?

Onze huidtherapeuten zijn experts op gebied van laserontharen en volgen de juiste technieken en veiligheidsprotocollen. Een grondige evaluatie van de huid en de juiste laserinstellingen zijn essentieel voor de veiligheid en effectiviteit van de behandeling.

Tijdens een consult observeren we je huid, eventuele vragen of zorgen over veiligheid en de voor- en nazorg. Het is van belang om de instructies op te volgen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren en de beste resultaten te behalen.

Wat zijn de voordelen van een laserabonnement?

Véél voordeliger dan losse behandelingen en pakketprijzen
– Geen grote kosten in 1 keer
– In 1 jaar definitief haarvrij
Een gladde huid zonder bultjes
Deskundige huidtherapeuten
– Moderne en kwalitatieve hoogstaande laserapparatuur

Wat zeggen onze klanten?

Plan een gratis consult met proefshot.

Maak vrijblijvend kennis met onze effectieve laserbehandeling.

Maak een afspraak