Skip to main content

Definitief ontharen

Ontdek een blijvend gladde huid met onze effectieve IPL en elektrische epilatie behandelingen voor definitief ontharen bij Huidkliniek Dermacure. Onze veilige methoden bieden langdurige resultaten, waardoor je afscheid kunt nemen van ongewenst haar en kunt genieten van een haarvrije huid.

Maak een afspraak

IPL laserontharen

Met IPL laserontharing kunnen we verschillende delen van het lichaam behandelen, waaronder benen, oksels, bikinilijn, gezicht en meer. Onze ervaren huidtherapeuten passen de behandeling aan op basis van jouw huidtype en haarkleur.

Je kunt genieten van langdurige resultaten en zijdezachte, haarvrije huid zonder rode bultjes en regelmatig te hoeven scheren of waxen.

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een populaire methode voor permanente haarverwijdering die wordt uitgevoerd door middel van een dunne naald die elektrische stroom naar de haarfollikel geleidt. Deze methode is effectief voor het verwijderen van ongewenst haar op het gezicht en hals.

Veelgestelde vragen

Kan ik korting krijgen op laserontharen?

Bij Dermacure kun je naast losse behandelingen ook kiezen voor een extra voordelig laser abonnement. We hebben 3 pakketten samengesteld, volledig afgestemd op jouw behoeftes. Dit betekent dat je afscheid kunt nemen van ongewenst haar op specifieke gebieden van jouw lichaam, op een effectieve en voordelige manier.

Klik hier voor meer informatie.

Kunnen mannen ook behandeld worden?

Bij Dermacure willen we duidelijk maken dat definitief ontharen niet alleen voor vrouwen is. Ook mannen zijn van harte welkom om definitief van ongewenst haar af te komen. Wij begrijpen dat mannen specifieke behoeften en wensen hebben als het gaat om ontharing.

We hebben voordelige laserabonnementen ontwikkeld voor ieders behoeften. Hierdoor bieden we mannen en vrouwen altijd een passend pakket.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of definitief ontharen wordt vergoed. Met een aanvullende zorgverzekering bestaat de mogelijkheid dat je bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Wat zeggen onze klanten?

Plan een gratis consult met proefshot.

Maak vrijblijvend kennis met onze effectieve laserbehandeling.

Maak een afspraak