Skip to main content

Pixel peel

De Pixel Peel is een behandelmethode waarbij we microneedling én een chemische peeling samen inzetten voor het behalen van een gladde en egale huid.

De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een snelle en optimale verbetering van de algehele huidconditie. De behandeling biedt een oplossing voor verschillende aandoeningen, zoals pigment, fijne lijntjes en grove poriën.

De Pixel Peel wordt op maat afgestemd op jouw huidbehoeften en wensen voor een effectieve huidverbetering.

Maak een afspraak

Voor wie is de Pixel Peel geschikt?

Bij onderstaande huidindicaties kan de Pixel Peel succesvol worden ingezet.

Huidtextuur:
Grove poriën, acne littekens en mee-eters

Ongelijkmatige huidtint:
Pigmentvlekken

Huidveroudering:
Fijne lijntjes en verlies van collageen en elastine

Veelgestelde vragen

Wat is een Pixel Peel behandeling?

Een Pixel Peel behandeling is een effectieve huidbehandeling waarbij microneedling met een chemische peeling wordt gecombineerd om de bovenste laag van de huid te exfoliëren en te stimuleren tot vernieuwing. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, pigmentvlekken en algemene huidtextuurproblemen. De behandeling kan persoonlijk worden aangepast aan je huidbehoeften en conditie.

Kan ik direct behandeld worden?

Voor de Pixel Peel behandeling is het van belang dat jouw huid in goede conditie is. Als je nieuw bent bij ons in de kliniek, starten we voorafgaand altijd met een huidscan zodat we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen om je te voorzien van de best mogelijke huidverbetering.

Tijdens het gesprek adviseren wij wat jouw huid nodig heeft om te kunnen starten met de behandeling en het gewenste resultaat te behalen.

Klik hier om een afspraak te maken.

Wanneer zie ik het resultaat van de behandeling?

Het resultaat van een Pixel Peel behandeling kan variëren afhankelijk van je huidconditie en de diepte van de behandeling. Je kunt na één Pixel Peel al verbeteringen opmerken in de huidtextuur, teint en helderheid. Het volledige effect kan echter enkele weken tot maanden na de behandelingen optreden, omdat de huid tijd nodig heeft om te genezen en nieuw collageen te aanmaken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde Pixel Peel behandelingen kan variëren afhankelijk van de specifieke huidproblemen die je wilt aanpakken en de gewenste resultaten. Over het algemeen worden meerdere behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten. Dit kan variëren van 3 tot 6 sessies, met tussenpozen van enkele weken.

Doet het pijn?

De ervaring van pijn kan variëren afhankelijk van de gevoeligheid van de huid van de persoon en de diepte van de behandeling. Tijdens de Pixel Peel kan er een licht branderig gevoel of ongemak worden ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van een warme prikkeling op de huid. Sommige mensen ervaren meer ongemak dan anderen, maar het wordt over het algemeen goed verdragen.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een Pixel Peel wordt vergoed. Met een aanvullende zorgverzekering bestaat de mogelijkheid dat je bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak