Skip to main content

Hydraneedling

Stel je voor dat je twee favorieten huidbehandelingen zou kunnen combineren. Huidkliniek Dermacure biedt nu Hydraneedling waarbij we een HydraFacial behandeling combineren met microneedling.

Deze combinatie verfijnt een grove huidtextuur, biedt een intense hydratatie en reinigt de huid diep. Daarnaast stimuleert het collageen in je huid wat zorgt voor een langdurige jeugdige huid. Kortom, de Hydraneedling behandeling verbetert de algehele gezondheid en uitstraling van de huid.

Maak een afspraak

Voor wie is de Hydraneedling geschikt?

Bij onderstaande huidindicaties kan de Hydraneedling succesvol worden ingezet.

Huidtextuur:
Grove poriën, droge en ruwe huid, acne en/of littekens

Huidtint:
Doffe huid en ongelijkmatige teint

Huidveroudering:
Fijne lijntjes en verlies van collageen en elastine

Veelgestelde vragen

Wat is een Hydraneedling behandeling?

Hydraneedling, een combinatiebehandeling waarbij we zowel de HydraFacial als microneedling tijdens één behandeling toepassen. De behandeling wordt ingezet voor het verbeteren van een grove huidtextuur, ongelijkmatige huidtint, acne en vroegtijdige huidveroudering.

De behandeling begint met microneedling, waardoor de poriën worden geopend en de collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd. Vervolgens wordt de HydraFacial behandeling uitgevoerd, waarbij we de huid diep reinigen, onzuiverheden uit de poriën verwijderen en de huid voeden met een booster aangepast op jouw huidtype. We eindigen met het inzetten van Dermalux LED-licht voor een optimaal resultaat en een minimale hersteltijd.

De Hydraneedling behandeling duurt 75 minuten.

Wanneer zie ik het resultaat van de behandeling?

Direct na de Hydraneedling heeft de huid een stralende en gezonde gloed. Tot twee dagen na de behandeling kan de huid roodheid en lichte zwelling vertonen, nadat deze bijwerkingen zijn verdwenen ervaar je een egale, gladde en heldere huid.

De resultaten zullen in de daaropvolgende weken verbeteren naarmate collageen wordt aangemaakt wat zorgt voor een langdurige jeugdige huid.

Wat zijn de voordelen van Hydraneedling?

Het verbeteren van de huidtextuur en -toon:
Het stimuleren van de collageenproductie helpt fijne lijntjes, rimpels en littekens te verminderen.

Verbetering van hydratatie en uitstraling:
De HydraFacial hydrateert de huid diep, waardoor deze verfrist en stralend wordt.

Minimaal ongemak en hersteltijd:
De procedure is ontworpen om comfortabel te zijn, waarbij de meeste patiënten slechts een licht gevoel ervaren tijdens de microneedling fase.

Is mijn huidtype geschikt voor Hydraneedling?

Een van de belangrijkste voordelen van Hydraneedling is dat de behandeling geschikt is voor veel verschillende huidtypes. Of je nu een gevoelige huid hebt of je zorgen maakt over eerste tekenen van veroudering, deze behandeling kan precies op jouw behoeften worden afgestemd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aanbevolen aantal Hydraneedling sessies verschilt per persoon. Meestal worden 3-6 behandelingen met een tussenpoos van 4-6 weken aanbevolen voor de beste resultaten.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een Hydraneedling behandeling wordt vergoed. Met een aanvullende zorgverzekering bestaat de mogelijkheid dat je bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak