Skip to main content

Zomerbehandelingen

Verwelkom de zomer met een stralende, gezonde huid dankzij de gespecialiseerde zomerbehandelingen van Huidkliniek Dermacure. Deze tijd is het belangrijk om extra zorg te dragen voor jouw huid. Of je nu zoekt naar manieren om zonschade te herstellen of voorkomen, jouw huid intensief te hydrateren of te genieten van een jeugdige gloed, onze behandelingen zijn ontworpen om aan al jouw huidbehoeften te voldoen.

Ontdek hoe onze op maat gemaakte huidverbeteringsprocedures, van HydraFacial tot peelings, je kunnen helpen om de perfecte zomergloed te bereiken en jouw huid te beschermen tegen de seizoensgebonden uitdagingen.

Onze huidtherapeuten zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit huidverbeteringsoplossingen. Boek vandaag nog jouw afspraak voor een van onze zomerbehandelingen en zet de eerste stap naar een gezonde, mooie huid deze zomer. Jouw huid verdient het beste, en wij zijn hier om dat te bieden.

Maak een afspraak

Vol zelfvertrouwen de zomer door

Straal op je best

De zomer betekent vaak meer blootstelling aan de zon, wat kan leiden tot zonneschade zoals pigmentvlekken en vroegtijdige veroudering. Onze zomerbehandelingen voor huidverbetering versterken en beschermen de huid en herstellen eventuele zonneschade.

Onze ervaren huidtherapeuten behandelen de huidoppervlakte en de diepere lagen, wat resulteert in een frisse en gladde huid, een collageen boost en een sterke huidbarrière.

Het biedt dus niet alleen direct een mooie huid tijdens de zomer maar het bevordert ook de langetermijngezondheid van de huid.

Ontdek de beste zomerbehandelingen voor huidverbetering

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Persoonlijk behandelplan.

Eerlijk advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak