Skip to main content

Elektrische epilatie

Ongewenste haren op je kin, bovenlip, wangen of hals kan vaak als storend ervaren worden of je zelfs onzeker laten voelen. Onze deskundige huidtherapeuten staan voor je klaar om vervelende haartjes in je gezicht of hals permanent te verwijderen.

Met elektrische epilatie verwijderen we definitief ongewenste gezichtsbeharing op een effectieve wijze.

Maak een afspraak

Wat is beter laser of elektrisch ontharen?

Bij elektrische epilatie wordt ieder afzonderlijk haarzakje behandeld door middel van een dunne naald die elektrische stroom naar de haarfollikel geleidt. Elektrische epilatie is geschikt voor alle haarkleuren en huidtypes.

Met IPL laserontharen behandelen we effectief een groter gebied, maar is niet geschikt voor lichte haren.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt elektrische epilatie?

Tijdens een elektrische epilatiebehandeling wordt een dunne naald in elk haarzakje ingebracht, waarna een kleine hoeveelheid elektrische stroom wordt gebruikt om de haarwortel te vernietigen. Dit proces voorkomt de groei van nieuw haar en zorgt uiteindelijk voor permanente haarverwijdering.

Doet het pijn?

Over het algemeen wordt elektrisch epileren beschreven als een relatief comfortabele procedure, maar het kan ongemakkelijk aanvoelen, vooral tijdens de eerste paar sessies of op gevoelige delen van het gezicht. Sommige mensen ervaren een licht branderig gevoel of een prikkelend gevoel tijdens de behandeling, vergelijkbaar met het gevoel van een speldenprikje.

Het ongemak tijdens elektrisch epileren is meestal van korte duur en wordt goed verdragen door de meeste mensen. 

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of elektrisch ontharen wordt vergoed. Met een aanvullende zorgverzekering bestaat de mogelijkheid dat je bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Wat zeggen onze klanten?

Plan een vrijblijvend consult bij ervaren huidtherapeuten.

Persoonlijk en eerlijk advies.

Effectieve behandelmethode voor definitief ontharen.

Maak een afspraak