Skip to main content

Dermacure, kliniek voor huidzorg

Dermacure biedt deskundige huidverbeterende- en laserbehandelingen aan, afgestemd op jouw huid en/of huidproblematiek. In onze twee praktijken behandelen wij huidproblemen, zoals acne, pigmentvlekken, littekens en couperose. Wij zijn gespecialiseerd in het zichtbaar verbeteren van de huid en zijn structuur.

Afspraak maken

Kwaliteit
Dermacure is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De huidtherapeuten hebben allemaal de HBO opleiding Huidtherapie met succes afgerond. Tevens wordt iedereen voortdurend bijgeschoold, zodat we kwalitatief hoogwaardige zorg kunnen garanderen.

Huidtherapeut
Huidtherapeuten worden veelal vergeleken met schoonheidsspecialisten of dermatologen. Het beroep behoort, net als een fysiotherapeut, logopedist en podotherapeut, tot de beroepsgroep ‘paramedici’. Een huidtherapeut is dus een paramedicus met een uitgebreide specifieke kennis over de huid. Het is tevens een beschermde titel die je alleen mag voeren na het volgen van een vierjarige voltijd HBO opleiding. De huidtherapeut is bij uitstek dé huidspecialist die gespecialiseerd is in de behandeling van een zieke of beschadigde huid.

Wie zijn wij?

Chrétienne Louwers

Eigenaresse – huid- en oedeemtherapeute

Suzan Knoops

Huid- en oedeemtherapeute

Eveline Bouten

Huid- en oedeemtherapeute

Evie van Hoof

Huid- en oedeemtherapeute

Fallon

Praktijksecretaresse

Waarom een huidtherapeut?

Het voordeel van een huidtherapeut, ten opzichte van een dermatoloog, is de laagdrempeligheid. Je kunt op korte termijn terecht om je huid na te laten kijken en een advies op maat te krijgen. Door het gebruik van producten met hoge concentraties actieve ingrediënten en de juiste aflevertechnieken is de toepassing van antibiotica of sterkere medicijnen niet altijd nodig.

Oedeem patiënten bieden wij totaalzorg. Al onze huidtherapeuten zijn opgeleid om te zwachtelen, manuele lymfedrainage uit te voeren en steunkousen of andere hulpmiddelen aan te meten. Je hoeft hiervoor dus niet naar een andere zorgverlener toe.

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil je een huidscan en eerste intake?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Afspraak maken