Skip to main content

Hydrafacial behandeling

Krijg de beste huid van je leven met werelds meest succesvolle behandeling, de HydraFacial.

De behandeling verbetert de gezondheid van de huid, pakt individuele problemen aan en laat je stralen als geen ander.

De geautomatiseerde en pijnloze extracties verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen. Het zorgt er ook voor dat de actieve ingrediënten in de boosters dieper kunnen doordringen, voor een zo effectief mogelijke behandeling. Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie.

Je gaat met een frisse, stralende én verjongende huid naar huis en dat met een behandeling van slechts 60 minuten. Ook voor mannen dé ideale behandeling: snel, efficiënt en direct resultaat!

Afspraak maken

Heb je last van?

– Droge, doffe huid
– Fijne lijntjes en rimpels
– Vette en onzuivere huid
– Grove poriën
– Pigmentvlekjes

Maar wil jij:

– Egale, stralende teint
– Hydratatie
– Gezonde, zuivere huid
– Huidverjonging
– Versteviging

Plan dan een afspraak

Plan nu een persoonlijk consult met huidscan en eerste HydraFacial™ behandeling!

Afspraak maken

In een paar stappen werken we naar een zichtbaar gehydrateerde en verzorgde huid!

Stap 1: Reiniging en peeling

Reinigt diep en exfolieert met een zachte peeling om een nieuw huidlaagje bloot te leggen.

Stap 2: Extractie

Verwijdert onzuiverheden uit de poriën met pijnloze, zachte zuiging.

Stap 3: Hydrateer

Verzadigt het huidoppervlak met intense moisturizers en voedende, gepersonaliseerde ingrediënten.

JLO Beauty Booster

Verstevig, verhelder en hydrateer met de nieuwste booster, geïnspireerd door het best verkochte THAT JLO GLOW™ SERUM, maar dan versterkt voor een stralende teint.

Straal met zelfvertrouwen
Een stralende teint begint met de huid, maar daar houdt het niet op. Als je er op je best uitziet, voel je je ook op je best en straalt je innerlijke glow. De nieuwe JLO BEAUTY® Booster is ontwikkeld om je te helpen je zelfverzekerd te voelen over je huid en zorgt voor frisse, glowy resultaten die je meteen ziet – en voelt. Neem het aan van Jennifer Lopez zelf!

Strakker maken. Verhelderen. Hydrateren.
En dat is precies wat deze booster doet. Het is de perfecte Hydrafacial behandeling voor een stralende, sprankelende gloed en een gladde, zachte, soepele huid.

Boek nu

Prijzen

Een booster serum zit standaard in de behandeling, omdat we ook daadwerkelijk na 4-5 behandelingen langdurig resultaat willen zien en niet een tijdelijke verbetering. Het booster serum passen we aan op de behoefte van jouw huid.

HydraFacial Deluxe

Incl. booster aangepast op wensen en huidbehoeften en Dermalux LED

60 min

€195

HydraFacial Deluxe kuur

Kuur van 4 behandelingen om de 4 weken. Incl. booster aangepast op wensen en huidbehoeften en Dermalux LED

60 min

€695

HydraFacial ultimate treatment

HydraFacial gecombineerd met microneedling. Incl. booster aangepast op wensen en huidbehoeften en Dermalux LED

90 min

€250

De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

Na de eerste Hydrafacial behandeling heeft de huid direct een gladde en gezonde uitstraling. De onzuiverheden en fijne lijntjes zijn verminderd en de huid heeft een natuurlijke glow. Voor een langdurig resultaat en een verjongende uitstraling adviseren we een kuur te nemen van 4 behandelingen om de 4 weken.

Hoelang moet ik wachten tussen de behandelingen door?

Er zit ongeveer 4 weken tussen de behandelingen.

Doet de behandeling pijn?

Het is een ontspannende, maar huidstimulerende behandeling. Het doet absoluut geen zeer en daarom is het ook zo’n populaire behandeling.

Zie ik direct verschil na de behandeling?

De Hydrafacial behandeling geeft je huid direct een glow en is daarom ook de populairste behandeling om vlak voor het weekend of een speciale gelegenheid te nemen.

Je huid is diep gezuiverd, fris en gestimuleerd. Het kan nog wat doorbloed zijn maar dit zal binnen enkele uren weg zijn. De glans en zachtheid zal nog enkele dagen tot weken aanhouden.

Dit is wat anderen zeggen

Patty Ummels

Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

Elise van den Anker

Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

Simone

Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

Mariska

Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

Stef

Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij een Hydrafacial behandeling?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Afspraak maken