Skip to main content

HydraFacial

Verstevig, verhelder en hydrateer je huid met de HydraFacial behandeling. Een stralende teint begint met de huid, maar daar houdt het niet op. Als je er op je best uitziet, voel je je ook op je best en straalt je innerlijke glow. De HydraFacial behandeling helpt je om zelfverzekerd te voelen over je huid en zorgt voor frisse, glowy resultaten die je meteen ziet – en voelt.

De behandeling verbetert de gezondheid van de huid, pakt individuele problemen aan en laat je stralen als geen ander.

Het is de perfecte huidbehandeling voor een stralende, sprankelende gloed en een gladde, zachte, soepele huid. Ook voor mannen dé ideale behandeling: snel, efficiënt en direct resultaat!

Maak een afspraak

Stralend het jaar door: HydraFacial jaarabonnement

Ontdek de voordelen van een HydraFacial jaarabonnement voor slechts €89 per maand. Met dit exclusieve aanbod ontvang je om de 6 weken een HydraFacial behandeling én bespaar je €495.

Wees lief voor je huid en verwen jezelf! Je hebt maar één huid waar je het voor altijd mee moet doen en het uiterlijk van je huid heeft een grote invloed op hoe jij je van binnen voelt. Het regelmatig ondergaan van een HydraFacial behandeling zorgt voor een gezonde, stralende en jeugdige huid op lange termijn en biedt een moment van ontspanning en zelfzorg.

Maak vandaag nog een afspraak en geef je huid de verzorging die het verdient!

Optimaal resultaat met BOOSTERS

Hydrafacial behandelingen zijn ontworpen voor alle huidtypes, huidtinten, leeftijden en geslachten. Zelfs de meest gevoelige huid verdraagt een Hydrafacial behandeling gemakkelijk.

Bij Huidkliniek Dermacure personaliseren we elke HydraFacial behandeling met een booster die we afstemmen op jouw huidbehoefte en wensen voor nog betere resultaten. Boosters zijn krachtige formules boordevol actieve ingrediënten die specifieke huidproblemen aanpakken en behandelen.

Ontdek onze boosters

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een HydraFacial?

Stap 1: Reiniging en peeling

Reinigt diep en exfolieert met een zachte peeling om een nieuw huidlaagje bloot te leggen.

Stap 2: Extractie

Verwijdert onzuiverheden uit de poriën met pijnloze, zachte zuiging.

Stap 3: Hydrateer

Verzadigt het huidoppervlak met intense moisturizers en voedende, gepersonaliseerde ingrediënten.

Hoe vaak heb ik een HydraFacial nodig?

Na de eerste Hydrafacial behandeling heeft de huid direct een gladde en gezonde uitstraling. De onzuiverheden en fijne lijntjes zijn verminderd en de huid heeft een natuurlijke glow.

Voor een langdurig resultaat, een verjongende uitstraling en het behouden van een gezonde huid adviseren we de behandeling om de 4-6 weken te nemen.

Wanneer zie ik het resultaat van de behandeling?

De HydraFacial behandeling geeft je huid direct een glow en is daarom ook de populairste behandeling om vlak voor het weekend of een speciale gelegenheid te nemen.

Je huid is diep gezuiverd, fris en gestimuleerd. Het kan nog wat doorbloed zijn maar dit zal binnen enkele uren weg zijn. De glans en zachtheid zal nog enkele dagen tot weken aanhouden.

Kan ik korting krijgen op een HydraFacial behandeling?

Jazeker! Met ons HydraFacial jaarabonnement van €89 per maand profiteer je het hele jaar door van de voordelen van deze populaire behandeling én van een hoge korting.

Vanaf het moment dat je een HydraFacial jaarabonnement afsluit, wordt je 8 keer in een jaar behandeld. Je geniet het hele jaar door van een gezonde, jeugdige en stralende huid en bespaart maar liefst €495 euro!

Maak direct een afspraak en sluit je abonnement af.

Doet het pijn?

Het is een ontspannende, maar huidstimulerende behandeling. Het doet absoluut geen zeer en daarom is het ook zo’n populaire behandeling.

Kan ik direct behandeld worden?

Jazeker, je kan gelijk behandeld worden. Na het observeren van je huid en het bespreken van je wensen kunnen we de behandeling direct op maat uitvoeren.

Klik hier om een afspraak te maken.

Hoelang moet ik wachten tussen de behandelingen door?

Er zit ongeveer 4-6 weken tussen de behandelingen.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak