Skip to main content

Hydrafacial™

Wil je je huid optimaal verbeteren, maar wil je ook ontspannen? Dat kan met werelds meest succesvolle behandeling, de HydraFacial™.

De huid wordt in één behandeling gereinigd, gepeeld, geboost en gestimuleerd. Wat wil je nog meer?

Afspraak maken

Heb je last van?

– Fijne lijntjes en rimpels
– Verminderde elasticiteit en stevigheid
– Doffe huid
– Grove huidtextuur
– Pigmentvlekjes
– Vette en onzuivere huid
– Grove poriën

Maar wil jij:

De 7 eigenschappen van een gezonde huid:
– Glad
– Stevig
– Egaal
– Normaal van textuur
– Goed gehydrateerd
– Tolerant
– Vrij van ziektes en symptomen

En een perfecte, mooie, natuurlijke glow!

Plan dan een afspraak

Plan nu een persoonlijk consult met huidscan en eerste HydraFacial™ behandeling!

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van de behandeling?

Ons doel is altijd het verkrijgen van een gezonde en stralende huid. Wat jouw huid precies nodig heeft, weten wij na een uitgebreid consult en huidscan. Daarna zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen. Elke huid is geschikt voor de Hydrafacial behandeling. We passen onze behandeling aan op de behoefte van jouw huid.

Onthoud echter:
Je krijgt niet na 1x sporten het perfecte lichaam, dus ook met 1 behandeling krijg je niet de perfecte huid voor altijd. Je zult de huid moeten blijven stimuleren. Heb je acne of pigment? Dan kan de behandeling vergoed worden vanuit de zorgverzekering. 

In een paar stappen werken we naar een zichtbaar gehydrateerde en verzorgde huid!

Stap 1: Reinigen en peeling
We beginnen met een reiniging en een peeling. De dode huidcellen verdwijnen en de nieuwe cellen worden gestimuleerd, zodat je huid een mooie, natuurlijke glow krijgt.

Stap 2: Extractie en boosten
We verwijderen we onzuiverheden uit poriën. Dit doen we door middel van (pijnloze) zuiging. Daarna boosten we de huid door middel van het insluizen van geconcentreerde ingrediënten.

Stap 3: Afsluiten en beschermen
Hierdoor wordt het oppervlak van de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om jouw natuurlijke glow tot een maximaal te brengen!

Dit zijn de resultaten van onze cliënten

Prijzen

Een booster serum zit standaard in de behandeling, omdat we ook daadwerkelijk na 4-5 behandelingen langdurig resultaat willen zien en niet een tijdelijke verbetering. Het booster serum passen we aan op de behoefte van jouw huid.

HydraFacial™

HydraFacial™ behandeling met booster

60 min

€175,-

HydraFacial™ ultimate treatment

Tijdens de behandeling voegen we microneedling toe

90 min

€225,-

De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

Een HydraFacial™ behandeling is het beste om in kuurverband toe te passen (bij voorkeur 4x om de 4 weken). Het is ook mogelijk deze minder vaak toe te passen, maar dan zijn de resultaten ook minder langdurig.

Hoelang moet ik wachten tussen de behandelingen door?

Er zit ongeveer 4 weken tussen de behandelingen.

Doet de behandeling pijn?

Het is een ontspannende, maar huidstimulerende behandeling. Het doet dus absoluut geen zeer en daarom is het ook zo’n populaire behandeling.

Zie ik direct verschil na de behandeling?

Je huid is direct na de behandeling helemaal schoon, fris en gestimuleerd. Je huid kan nog wat doorbloed zijn maar dit zal binnen enkele uren weg zijn. De glans en zachtheid zal nog enkele dagen tot weken aanhouden.

Dit is wat anderen zeggen

Patty Ummels

Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

Elise van den Anker

Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

Simone

Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

Mariska

Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

Stef

Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij een Hydrafacial behandeling?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Afspraak maken