Skip to main content

Microneedling

Wil jij meer dan een verzorgende behandeling, maar wil jij geen operatie of fillers? Dan is microneedling misschien wel de oplossing voor je. Microneedling is de meest populaire behandeling op het gebied van huidverbetering, maar ook voor (acne)littekens en pigmentvlekjes is microneedling dé behandeling.

Ben je aanvullend verzekerd? Sommige behandelingen worden (deels) door zorgverzekeraars vergoed. Check je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien wat er vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Heb je last van?

– Grove poriën
– Fijne lijntjes en rimpeltjes
– Rode vlekjes na een ontsteking
– Littekens
– Pigmentvlekjes

En wil je:

– Een egale huid
– Kleinere poriën
– Verbetering van de algehele huidconditie
– Verbetering op je littekens

Microneedling is dan de beste behandeling voor jou!

Plan dan een afspraak

Ja, ik wil graag een persoonlijk consult met huidscan plannen.

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van een microneedling behandeling?

We starten altijd met een uitgebreid, persoonlijk consult en een huidscan. Daarna zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan opstellen.

In het apparaat, de Dermapen 4™, wordt een opzetstukje met naaldjes geplaatst. Tijdens de behandeling gaan de naaldjes met hoge snelheid loodrecht de huid in en worden er dus kleine kanaaltjes in de huid gevormd. Door deze kanaaltjes wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken waardoor de huid strakker en voller zal worden,

 

Littekens en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk.
– De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor oude cellen afschilferen.
– Gezonde nieuwe cellen worden versneld aangemaakt.
– Er is een kleinere kans op verstoppingen van talg.
– Ophopingen van pigment verdwijnen of vervagen.
– Producten met actieve werkstoffen worden beter in de huid opgenomen.

Thuisbehandeling is een must!

Elke dag thuis je huid behandelen is hetzelfde als elke dag je tanden poetsen. Je gaat ook niet eens in het half jaar naar de tandarts en poets je de rest van de dagen je tanden niet.

Na een microneedling behandeling worden actieve werkzame ingrediënten beter opgenomen. Het zou zonde zijn als de huid, na de behandeling, niet elke dag gestimuleerd wordt.
Wij werken met de succesvolle en effectieve therapeutische producten van ZO Skin Health van dr. Zein Obagi. Deze producten brengen de huid terug naar de oorspronkelijke gezonde conditie. Want een gezonde huid is:

– zacht
– stevig
– egaal
– goed gehydrateerd
– vrij van ziektebeelden
– tolerant voor invloeden van buitenaf

Kenmerkend en bijzonder is dat deze producten een hoge dosering werkzame stoffen hebben. Ter verduidelijking: een potje van de apotheek heeft meestal maar maximaal 0,25% van de werkzame stof retinol dat noodzakelijk is om acne op te lossen. In onze producten is dat percentage 2 tot 4x zoveel, namelijk 0.5% of 1% vandaar ook de betere resultaten.

Om jouw huid te verbeteren wordt gekeken naar welke producten jij specifiek nodig hebt. 

Wel wordt tevens ook aangeraden om de behandelingen te combineren met de Dermaroller. Zo kun je thuis meewerken aan een zo optimaal mogelijk resultaat!

Dit zijn de resultaten van onze cliënten

Prijzen

De prijs van een microneedling behandeling wordt afgestemd op het behandelgebied.

Microneedling small

Bijv. 1-2 littekentjes (max. 2 cm)

15-30 min

€50,-

Microneedling medium

Bijv. gehele wangen of voorhoofd

30 min

€100,-

Microneedling large

Bijv. gehele gelaat

45 min

€150,-

Microneedling ultimate treatment

HydraFacial™ icm microneedling. Tijdens deze behandeling krijg je meer dan alleen microneedling. Deze behandeling is echt het neusje van de zalm.

90 min

€250,-

De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of je behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wanneer je daadwerkelijk verschil wil zien, heb je minimaal 5 behandelingen nodig. Na de behandeling moet de huid zich herstellen en heeft de huid de tijd nodig om nieuwe huidcellen aan te maken. Het definitieve resultaat is dan ook pas 3 maanden na de laatste behandeling zichtbaar.

Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

Er zit minimaal 4 weken tussen de behandelingen.

Doet het pijn?

Voordat wij de behandeling uitvoeren, smeren we de huid in met een verdovende crème. Daardoor is de behandeling niet pijnlijk.

Dit is wat anderen zeggen

Patty Ummels

Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

Elise van den Anker

Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

Simone

Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

Mariska

Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

Stef

Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij een persoonlijk consult en een huidscan?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Afspraak maken