Skip to main content

Alma Hybrid Laser

De Alma Hybrid Laser is de krachtigste huidbehandeling voor het maximaal verbeteren van huidveroudering, huidverslapping, grove huidstructuur en (acne)littekens. De Hybrid is de eerste én enige CO2 laser die drie krachtige energieën samenbrengt in een unieke combinatie die verbluffende resultaten oplevert met een minimale hersteltijd. De laser combineert een CO2, 1570nm en impact ultrasound.

De Hybrid laserbehandeling wordt afgestemd op jouw huid en wensen. Deze synergetische golflengtes zorgen voor verbluffende klinische resultaten, terwijl de downtime aanzienlijk wordt verkort.

Maak een afspraak

Hybrid Lift

De Hybrid Lift is dé behandeling voor huidverjonging die echt werkt. Het pakt diepe rimpels, huidverslapping en lijntjes diep van binnen aan. Tijdens deze behandeling worden de drie krachtige energieën tegelijk ingezet. Door het combineren van de 2 lasers en met insluizing van werkzame stoffen uit producten levert deze behandeling resultaten op die met geen enkele andere behandeling te vergelijken zijn.

Een jeugdige, egale en gladde huid in één à twee behandelingen met een langdurig resultaat.

Hybrid SoftLift

De SoftLift behandeling met nagenoeg geen hersteltijd stimuleert de collageenproductie maximaal en zorgt voor een stevige, gladde en egale huid. Het verbetert de huidkwaliteit, fijne lijntjes, oppervlakkige rimpels en kleine littekens.

Dé behandeling voor het behouden van een mooie, jeugdige en stralende huid en die preventief werkt tegen huidveroudering. Meerdere sessies worden aanbevolen. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden vanaf 25 jaar.

Hybrid OScar

Voor het visueel wegwerken van acnelittekens, chirurgische en traumatische littekens. De combinatie van de CO2 en 1570nm lasergolflengten in op maat gemaakte instellingen die de penetratiediepte, dichtheid en pulsduur regelen, verbetert littekens als geen andere laser op de markt.

Een mooie gladde huid waarvan jij droomt kunnen wij realiseren met de Hybrid OScar.

Resultaten van de Alma Hybrid Laser

Veelgestelde vragen

Kan ik direct behandeld worden?

De conditie van je huid is van belang. Je dient voorbereid te zijn voor de Hybrid Laser voor een succesvolle behandeling en om mogelijke complicaties te minimaliseren. De juiste voorbereiding zorgt voor een maximaal resultaat en minimale hersteltijd. Tijdens het consult adviseren we de voorafgaande producten en/of behandelingen.

Klik hier om een afspraak te maken.

Wanneer zie ik het resultaat van de behandeling?

Nadat de huid genezen is, zie je de eerste resultaten van de huidverbetering. Stimulatie van collageen en elastine vraagt gemiddeld 3 à 4 maanden. Tot zeker 4 à 6 maanden na de behandeling treedt nog steeds progressief verbetering op. De huid wordt steviger en rimpels worden minder diep.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en de mate van huidveroudering of schade. Ook spelen eventuele beperkingen, zoals hersteltijd, de gevoeligheid van de huid, de combinatie met andere behandelingen en thuisproducten een rol. Bij ernstige indicaties kunnen meerdere behandelingen worden gepland.

Meestal is één behandeling met de Hybrid Lift voldoende en drie tot vier behandelingen met de SoftLift en de Hybrid Oscar.

Doet het pijn?

Omdat de behandelingen krachtig zijn en tot diep in de huid werken, ervaar je pijn/warmte tijdens de behandeling. We zullen de huid voor de behandeling insmeren met een verdovende crème, waardoor de behandeling goed te verdragen is.

Hoeveel kost een Hybrid laserbehandeling?

Klik hier voor onze tarieven.

De Hybrid Laser behandelingen zijn inclusief:

  • Uitgebreid consult met huidscan en persoonlijk advies door een huidtherapeut
  • Verdovende crème voor de behandeling wanneer nodig
  • Aanbrengen van het AQ Skin Solutions Recovery serum na de laserbehandeling t.w.v. €90
  • Nazorg producten t.w.v. €35
  • Nabehandeling met Dermalux LED-fototherapie om de hersteltijd te verminderen en het resultaat te bevorderen t.w.v. €55
  • Alle controles door een huidtherapeut

Hoelang heeft mijn huid nodig om te herstellen?

De hersteltijd is per indicatie en intensiviteit van de behandeling verschillend.

Na de Hybrid Lift behandeling zal de huid roodheid, zwelling en korstvorming vertonen. Dit is een normale en goede huidreactie. Het herstel duurt gemiddeld 3 tot 5 dagen voor een Hybrid Lift. Bij een Hybrid Lift Intense behandeling (hogere instellingen) kan het 7 tot 10 dagen zijn. Tijdens het consult bespreken we wat je wensen zijn en hoeveel hersteltijd daarbij past.

Na een SoftLift behandeling is er minimaal herstel nodig van de huid, waardoor deze behandeling ook bekendstaat als de “Lunch time” behandeling. Je kan vrijwel meteen al je dagelijkse activiteiten hervatten.

Hoelang blijf ik resultaat zien?

De duur van de resultaten van een Hybrid laserbehandeling kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst van de huidindicatie, je huidtype en de zorg die je aan jouw huid besteedt na de behandeling. Over het algemeen zijn de resultaten echter langdurig en kunnen ze jarenlang aanhouden als de huid goed wordt onderhouden.

We stellen tijdens de behandeling samen een persoonlijk onderhoudsplan op. Bij de meeste mensen zal een jaarlijkse Hybrid- of softlift behandeling volstaan. Echter kunnen we er ook voor kiezen om de huid te ondersteunen met andere behandelingen om het resultaat zo lang mogelijk goed te houden.

Het is belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine te volgen en blootstelling aan de zon te vermijden om de resultaten te optimaliseren en te behouden.

Over het algemeen kunnen de resultaten van een hybride laserbehandeling langdurig zijn, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat onderhoudsbehandelingen mogelijk nodig zijn om de resultaten te behouden na verloop van tijd.

Wordt mijn behandeling vergoed?

De littekenbehandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket van je zorgverzekeraar of op www.zorgwijzer.nl om te zien of je zorgverzekeraar de behandelingen vergoed.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak