Skip to main content

Alma Hybrid™ CO2 laserbehandeling

Huidveroudering aanpakken en je grove huidstructuur omtoveren in een gladde egale huid? Ontsierende littekens en acnelittekens maximaal verbeteren? Dat kan nu met de Alma Hybrid™. Het is de eerste én enige laser die drie krachtige energieën combineert, namelijk: fractional CO2 laser, 1570 nm laser en IMPACT™ ultrasoontechnologie. Deze unieke combinatie zorgt voor een synergetisch effect, waardoor de mooiste resultaten met een minimale hersteltijd worden verkregen.

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of je zorgverzekeraar de CO2 laserbehandelingen vergoed.

Afspraak maken
Alma Hybrid CO2 laserbehandeling

Heb je last van?

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Grove huidstructuur
 • Huidverslapping
 • Grove poriën
 • Acnelittekens
 • Littekens
 • Oppervlakkig pigment

En wil jij:

 • Verstrakking van je huid
 • Aanmaak van nieuw collageen
 • Mooie egale huid
 • Betere huidstructuur
 • Vermindering van:
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Littekens
  • Grove poriën

Benieuwd naar deze behandeling?

Boek dan nu een consult inclusief gratis huidscan! Heb je eerst nog wat vragen of maak je liever telefonisch een afspraak? Bel ons op: 040 – 879 59 38

Consult aanvragen

Wat kan je verwachten van deze Hybrid laserbehandeling?

Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek en een huidscan via de OBSERV 520. Daarna stelt de huidtherapeut een behandelplan op, waarbij ook de mogelijkheid bestaat voor de eerste behandeling. In dit plan wordt zorgvuldig gekozen welke behandelmethode en producten optimaal zijn om jouw doelen te bereiken.

Voor een succesvolle behandeling en om mogelijke complicaties te minimaliseren, is de conditie van je huid van groot belang. Daarom zijn voorafgaande behandelingen en/of specifieke thuisproducten een essentieel onderdeel. Tijdens de intake wordt nauwkeurig besproken wat jouw huid nodig heeft om te stralen.

Na de Hybrid™ CO2 laserbehandeling ondergaat je huid een speciale nazorg met geselecteerde producten. Het resultaat? Een strakkere, egalere huidstructuur en een duidelijke vermindering van rimpels, littekens en grove poriën. Deze behandeling geeft je huid de boost die het verdient, voor een hernieuwde zelfverzekerdheid en een jeugdige uitstraling.

Alma Hybrid CO2 laserbehandeling

De specifieke CO2 laserbehandelingen

De Alma Hybrid™ stelt ons in staat om met 3 energieën meerdere huidverbeteringsbehandelingen uit te voeren, waaronder de kracht van een co2 laser behandeling. Deze behandeling wordt afgestemd op jouw huid en wensen. De drie behandelingen die uniek zijn voor de Alma Hybrid™ en volledige controle over de hersteltijd bieden, zijn:

Co2 laserbehandeling met de Alma Hybrid Co2 laserbehandeling met de Alma Hybrid

Hybrid Lift

Tijdens deze behandeling worden de 3 krachtige energieën tegelijk ingezet. Door het combineren van de 2 lasers en met insluizing van werkzame stoffen uit producten levert deze behandeling resultaten op die met geen enkele andere behandeling te vergelijken zijn.

Het resultaat? Uw huid toont en voelt gladder, strakker en jonger!

laserbehandeling met CO2 laserbehandeling met CO2

SoftLift

Tijdens deze behandeling wordt alleen de Erbium Glass laser ingezet. Deze behandeling biedt een verbetering van de huidteint, verstrakking van fijne lijntjes en rimpels en herstel van acnelittekens, met nagenoeg geen hersteltijd.

Het resultaat? Een behandeling die uw huid verstrakt, gladder doet aanvoelen en met een egale teint en gloed.

Co2 laser behandeling Co2 laser behandeling

Hybrid OScar

OScar is de ultieme behandeling voor het herstel van alle soorten littekens, door acne of een trauma maar ook postoperatieve litteken.

Het resultaat? Een huid waarop het litteken vrijwel helemaal visueel weggewerkt is.

Consult aanvragen

CO2 Laserbehandeling in Eindhoven

Ben je op zoek naar een laserbehandeling in Eindhoven? Dan ben je bij Dermacure aan het juiste adres. In onze praktijk in Valkenswaard, in de buurt van Eindhoven, bieden wij geavanceerde laserbehandelingen die effectieve oplossingen bieden voor verschillende huidproblemen. Of je nu fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens, grove poriën of huidverslapping wilt aanpakken, onze Alma Hybrid™ CO2 laserbehandeling combineert cutting-edge technologieën voor verbluffende resultaten met minimale hersteltijd. Boek nu een consult om je huid te laten stralen en je zelfvertrouwen te herwinnen.

laserbehandeling eindhoven

Prijzen

Alle behandelingen zijn inclusief:

 • Uitgebreid persoonlijk consult met OBSERV 520 huidscan door een huidtherapeut
 • Verdovende crème voor de behandeling wanneer nodig
 • Aanbrengen van de skinbooster AQ Skin Solutions Recovery serum na de laserbehandeling t.w.v. €90,-
 • Nazorg producten t.w.v. €35,-
 • Nabehandeling met Dermalux LED-fototherapie om de hersteltijd te verminderen en het resultaat te bevorderen t.w.v. €55,-
 • Alle controles door een huidtherapeut

Full face, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€795,-

Full face, soft lift (geen hersteltijd) Collageen boost

Erbium glass laser

1x = € 349,

3x = €999,-

Hals of decolleté, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€649,-

Hals of decolleté, soft lift (geen hersteltijd)

Erbium glass laser

1x = €399,-

3x = €999,-

Beide wangen, mond en kin, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€549,-

Mond en kin, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€399,-

Wangen, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€299,-

Bovenlip, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€199,-

Rondom de ogen, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€349,-

Voorhoofd en frons, hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€349,-

Voorhoofd, frons en rondom de ogen, Hybrid lift

Co2, erbium glass en ultrasound

€549,-

Fronsrimpel

Co2, erbium glass en ultrasound

€125,-

Hybrid OScar

Voor elk ontsierend litteken op de huid

v.a. €125,-

Acnelittekens

Co2, erbium glass en ultrasound

v.a. €149,-

Acnelittekens

Slapen

€179,-

Acnelittekens

Wangen

€299,-

Acnelittekens

Kin

€179,-

De littekenbehandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket van je zorgverzekeraar of op www.zorgwijzer.nl om te zien of je zorgverzekeraar de behandelingen vergoed.

Veelgestelde vragen over lasertherapie

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de gekozen behandeling en de mate van huidveroudering of -schade. Ook spelen eventuele beperkingen, zoals hersteltijd, de gevoeligheid van de huid, de combinatie met andere behandelingen en thuisproducten een rol. Bij ernstige indicaties kunnen meerdere behandelingen worden gepland.

Meestal is één behandeling met de Hybrid Lift voldoende en drie tot vier behandelingen met de SoftLift en de Hybrid Oscar.

Hoelang duurt de Hybrid laserbehandeling?

Ook dit is afhankelijk van de gekozen behandeling. De Hybrid Lift voor het hele gelaat duurt 1,5 uur en de SofLift 45 minuten.

Hoelang duurt het voordat de huid weer hersteld is?

Na de Hybrid Lift behandeling zal de huid roodheid, zwelling en korstvorming vertonen. Dit is een normale en goede huidreactie. Het herstel duurt gemiddeld 3 tot 5 dagen voor een Hybrid Lift. Heb je een Hybrid intens behandeling gehad (hogere instellingen) dan kan het 7 tot 10 dagen zijn. Tijdens het consult zullen we bespreken wat je wensen zijn en hoeveel hersteltijd daarbij past.

Na een SoftLift behandeling is er minimaal herstel nodig van de huid, waardoor deze behandeling ook bekendstaat als de “Lunch time” behandeling. Je kan vrijwel meteen al je dagelijkse activiteiten hervatten.

Doet het pijn?

Omdat de behandelingen krachtig zijn en tot diep in de huid werken, ervaar je pijn/warmte tijdens de behandeling. We zullen de huid voor de behandeling insmeren met een verdovende crème, waardoor de behandeling goed te verdragen is.

Wanneer zie ik resultaat na een behandeling?

Nadat de huid genezen is, zie je de eerste resultaten van de huidverbetering. Stimulatie van collageen en elastine vraagt gemiddeld 3 à 4 maanden. Tot zeker 4 à 6 maanden na de behandeling treedt nog steeds progressief verbetering op. De huid wordt steviger en rimpels worden minder diep.

Moet ik nog ergens rekening mee houden voor en na de behandeling?

Voor de behandeling kan het zijn dat je sommige actieve producten van je thuisproducten enkele dagen van tevoren niet mag gebruiken. Dit vertellen we je tijdens het consult.

Na de behandeling zal het enkele dagen duren voordat de huid volledig hersteld is. De genezingsduur is afhankelijk van de gekozen behandeling en de instellingen. Hou hier rekening mee met het plannen van afspraken, belangrijke gelegenheden en werk.

Moet ik de behandeling in de toekomst herhalen?

De huid vraagt altijd om onderhoud. De huid is een levend orgaan en huidveroudering is een proces dat altijd door blijft gaan. We stellen tijdens de behandeling samen een persoonlijk onderhoudsplan op. Bij de meeste mensen zal een jaarlijkse Hybrid- of softlift behandeling volstaan. Echter kunnen we er ook voor kiezen om de huid te ondersteunen met andere behandelingen om het resultaat zo lang mogelijk goed te houden.

Wat is het verschil tussen een CO2 laserbehandeling en een ALMA Hybrid laserbehandeling?

Goede vraag! We hebben daar een apart artikel over het verschil tussen de behandelingen aan toegewijd om je voldoende in te kunnen lichten.

Dit is wat anderen zeggen

Patty Ummels

Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

Elise van den Anker

Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

Simone

Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

Mariska

Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

Stef

Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil je een persoonlijk consult en huidscan plannen?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Gratis consult aanvragen