Skip to main content

Acne behandeling

Wil je weer een zachte, gladde, egale en zuivere huid? Wij lossen het voor je op. Binnen enkele weken is je huid weer zacht en egaal en hoef je geen zorgen meer te maken over die vervelende puistjes. Onze deskundige huidtherapeuten zorgen ervoor dat je huid in goede conditie raakt met de behandelingen die op maat worden ingezet zodat je kan blijven genieten van een schone huid. Lees hieronder meer over onze behandelmethoden.

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Consult aanvragen

Heb je last van?

– Grove poriën en mee-eters
– Vette huid
– Acnelittekens
– Ontstekingen
– Onzuiverheden
– Roodheid

Wil jij:

– Egale en gladde huid
– Grove huidstructuur en acne littekens verminderen
– Heldere en mooie teint
– Verbetering van de algehele huidconditie
– Gezonde huid conditie behouden

Laat je persoonlijk adviseren

Plan een consult met huidscan voor persoonlijk advies en een behandelplan bij onze deskundige huidtherapeuten.

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van de acnebehandeling?

Het doel van onze acnebehandelingen: het voorkomen van ontstekingen en het verminderen van de talgproductie. Het krijgen van een schone en gezonde huid dus.

Na het persoonlijk consult met huidscan zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen en de eerste behandeling uitvoeren. In het behandelplan maakt de huidtherapeut de keuze uit een specifieke behandelmethode en welke producten er voor jouw huid noodzakelijk zijn om je doel te behalen. Dit is afhankelijk van de staat van je huid en de actieve acne.

Geen zorgen dus! Wij weten wat jouw huid nodig heeft en kiezen de behandelmethode die het beste voor je is.

De specifieke acne behandelmethodes

Dieptereiniging

Tijdens de dieptereiniging wordt de huid diep gereinigd door mee-eters en puistjes te verwijderen. We zetten de behandeling op maat in door de behandeling te combineren met een chemische peeling, LED-licht, masker of een HydraFacial om het beste resultaat te behalen.

Chemische peelings

Met een peeling behandeling, die we op maat aangepast aan jouw wensen en huidconditie inzetten, kunnen we talgproductie, grove poriën, roodheid en acne littekens verminderen. Het resultaat is een gladde, egale en zuivere huid.

Hybrid Laser

De krachtigste behandeling voor de ultieme huidverbetering. Met de Alma Hybrid Laser verbeteren we een grove huidstructuur en acne littekens maximaal en wat met geen enkel andere behandeling te bereiken is.

HydraFacial

Heb je last van een vochtarme, doffe huid met onzuiverheden? Dan is de HydraFacial je nieuwe favoriete behandeling. Een pijnvrije, ontspannende behandeling die de huid binnen 60 minuten diep reinigt, egaliseert en hydrateert.

Veelgestelde vragen over acnebehandeling

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Goede vraag, maar helaas is dat per persoon verschillend en afhankelijk van de behandeling die je ondergaat. Maar met de thuisbehandeling (producten) en de praktijk behandelingen zie je na 1 week al verschil. De meeste cliënten met actieve acne zijn na 8-10 weken van de acne af.

Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

Ook dit is afhankelijk van de ernst van de acne en van welke behandeling je ondergaat. Bij een Hydrafacial behandeling zit er 4 weken tussen de behandelingen, maar bij een basic behandeling kan het zijn dat we je adviseren de eerste 3x wekelijks te komen.

Doet het pijn?

Tijdens het uitreinigen van de onzuiverheden kan het gevoelig zijn, maar gelukkig beginnen we de behandeling heel ontspannend en eindigen we met een masker om je huid weer te kalmeren. Tijdens het uitreinigen met de Hydrafacial voel je helemaal geen pijn.

Zie ik direct verschil wanneer ik de producten ga gebruik?

Je ziet na enkele weken zeer zeker veel verschil! Maar de eerste 2-3 weken kan je huid reageren met roodheid, schilfering of een wat trekkerig gevoel. Dit komt door de hoge concentratie werkzame stoffen in de producten. Wanneer je dit vervelend vindt kunnen we het protocol aanpassen. We begeleiden je tijdens deze periode intensief. Na 1 week hebben we telefonisch contact. Na 2-3 weken hebben we een vervolgbehandeling waarin we ook het protocol bespreken. Zo nodig is er elke 2 weken een contactmoment.

Is het mogelijk om hormonale acne te behandelen?

Het behandelen van hormonale acne is zeker mogelijk. Dit is wel een moeilijkere vorm van acne om te behandelen. We hebben daarom een korte uitleg geschreven over dit onderwerp om je in te lichten over de behandeling.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij een persoonlijk consult en een huidscan?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Maak een afspraak