Skip to main content

Kliniek acties

Aanbiedingen bij huidkliniek Dermacure

Neem een kijkje om te zien welke acties en aanbiedingen wij hebben. Wil je meer informatie over de producten en behandelingen of heb je vragen? Wij helpen je graag! Wij zijn telefonisch of via Whatsapp bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 17.30 uur.

Neem contact met ons op

Abonnement HydraFacial

Stralend het jaar door: HydraFacial jaarabonnement voor €89 per maand.

Elke 6 weken krijg je een complete HydraFacial-behandeling die je huid diep reinigt, exfolieert en hydrateert. Zo blijft je huid het hele jaar door gezond en stralend en geniet je van een welverdiende ontspannende huidbehandeling.

Wat is het voordeel? Met een abonnement bespaar je €495 in tegenstelling tot losse behandelingen, hoef je geen hoge kosten in één keer te betalen én verbeter je de huidconditie van jouw huid op lange termijn.

Abonnement definitief laserontharen

Ben je klaar met scheren, waxen en andere tijdelijke ontharingsmethoden? Kies dan voor ons speciale jaarabonnement voor definitieve IPL-laserontharing en geniet van een gladde huid, zonder gedoe!

€249 p.m. voor 5 zones
€199 p.m. voor 3 zones

Start met het jaarabonnement dat bij je past en begin jouw reis naar een gladde, haarvrije huid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ontvang een extra behandeling cadeau

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak