Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Acties

Bij Dermacure vinden we het leuk om iets extra’s voor onze cliënten te doen. Op deze pagina vindt u daarom regelmatig leuke acties en aanbiedingen.

Wilt u op de hoogte blijven onze acties en aanbiedingen? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

Maak kans op een gratis zonproduct

Uzelf goed beschermen tegen de zon is heel belangrijk. Bij Dermacure kunt u terecht voor advies over uw huidtype en persoonlijk zonbeschermingsadvies. Wilt u kans maken op een gratis zonproduct, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.  Via de nieuwsbrief blijft u onder andere op de hoogte van nieuws rondom bescherming en behandelingen van de huid en onze andere acties.

 

Op 6 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

GRATIS Marc Inbane Toiletry Pouch

Wij hebben al veel positieve reacties gekregen van patiënten over de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Daarom ontvangt u nu, bij aankoop van de natural taning spray en handige clove, een handgemaakte toiletry pouch cadeau.

Stuur ons een bericht via via het contactformulier of neem contact op via 040-8795938.

 

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

GRATIS Primer van Colorescience

Speciaal voor de acne maand bieden wij deze actie aan: een gratis primer van Colorescience bij aanschaf van een set acne producten van Environ, ZO Skin Health of ZO Medical! Met deze producten zullen de acne en onzuiverheden verminderen. Voor de actie geldt: OP=OP.

De producten van Environ verkopen we uitsluitend in de praktijk. Stuur ons daarom een bericht via het contactformulier of neem contact op via nummer 040-8795938.

Gratis Primer Colorscience
GRATIS antioxidant-gel twv €46,- bij aankoop van een Focus Care Deluxe box!

Helpt je vermoeide huid te verwennen, te hydrateren en zo lang mogelijk jeugdig te houden. Wees er snel bij want op=op

Bestellen kan door contact met ons op te nemen via het contactformulier of op nummer 040-8795938.

Gratis antioxidant-gel