Skip to main content

Doffe huid

Vind je dat je een doffe huid hebt en wil je een stralende, gezonde glow? Of is de huid dof en wil je een oppeppende behandeling?

De hele dag wordt de huid blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen en stralingen. De huid heeft dus veel te verduren. Goede verzorging is dus belangrijk! Wat jouw huid nodig heeft, dat weten wij!

Afspraak maken
huidverbetering eindhoven

Hoe ziet de doffe huid eruit?

Een doffe, vermoeide huid kan bij iedereen voorkomen, doordat het de gehele dag in aanraking komt met schadelijke stoffen en stralingen. Misschien heb je een stressvolle periode gehad, je huid minder goed verzorgd of ben je op vakantie geweest en heeft je huid veel zon gezien. Welke externe oorzaak het ook is, waarschijnlijk zitten er teveel dode huidcellen op je huid, want je huid glanst niet!

Tips van de huidtherapeut om je doffe huid aan te pakken of te voorkomen

Reinig en bescherm je huid altijd

Door je huid 2x per dag te reinigen, verwijder je vuile stofdeeltjes die door de dag heen op de huid zijn gekomen. Maar ook door het beschermen middels een antioxidant en/of SPF zorg je ervoor dat de vuile stofdeeltjes (vrije radicalen) geen schade aan kunnen brengen.

Gebruik een exfoliant voor je natuurlijke glow

Een exfoliant zorgt ervoor dat dode huidcellen zich niet ophopen en je dus een natuurlijk glow van de huid behoudt.

Ga naar de huidtherapeut voor een oppeppende behandeling

Om je huid gezond en stralend te houden heeft de huid, het liefst 1x per huidcyclus (6 weken), een behandeling nodig. Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid weet de huidtherapeut.

Behandelingen tegen de doffe huid

Weg met die doffe huid! Je wilt een gezonde en stralende huid en daar zorgen wij voor. Welke behandeling het meest geschikt voor je is bepalen wij na een uitgebreide intake en een huidscan. Dit zijn de meest geboekte behandelingen bij een doffe huid:

NIEUW: Alma Hybrid™ Laser

Met deze behandeling worden de mooiste resultaten verkregen met een minimale hersteltijd. Benieuwd wat de Alma Hybrid™ Laser voor jou kan betekenen? Lees dan verder of neem contact op.

ZO Skin Health treatments

Wat is de perfecte huid en hoe krijg je deze? Onze huidtherapeuten kunnen je adviseren welke behandelingen en producten jouw huid nodig heeft.

Hydrafacial

Wil je je huid optimaal verbeteren, maar wil je ook ontspannen? Dat kan met de HydraFacial™. De huid wordt in één behandeling gereinigd, gepeeld, geboost en gestimuleerd.

Thuisbehandeling

Wij werken met de succesvolle en effectieve therapeutische producten van ZO Skin Health. Deze producten brengen de huid terug naar de oorspronkelijke gezonde conditie.

Wil jij een stralende en gezonde glow op je huid?

Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Iedereen is uniek en dus ook elke huid. Bovendien moeten we weten of er contra-indicaties zijn. Daarna maken we een huidscan middels de Observ 520. We kunnen je huidconditie dan goed bepalen en een behandelplan opstellen. In het behandelplan maken we de keuze uit een specifieke behandelmethode en welke producten noodzakelijk zijn om je doffe huid te behandelen.

Dan volgt de eerste behandeling, speciaal afgestemd op jouw huid.

Heb je last van een doffe huid?

Boek dan eenvoudig je consult en wij verwelkomen je graag in onze kliniek.

Afspraak inplannen