Skip to main content

Doffe huid

Vind je dat je een doffe huid hebt en wil je een stralende, gezonde glow? Of is de huid dof en wil je een oppeppende behandeling?

De hele dag wordt de huid blootgesteld aan allerlei schadelijke stoffen en stralingen. De huid heeft dus veel te verduren. Goede verzorging is dus belangrijk! Wat jouw huid nodig heeft, dat weten wij!

Afspraak maken

Hoe ziet de doffe huid eruit?

Een doffe, vermoeide huid kan bij iedereen voorkomen, doordat het de gehele dag in aanraking komt met schadelijke stoffen en stralingen. Misschien heb je een stressvolle periode gehad, je huid minder goed verzorgd of ben je op vakantie geweest en heeft je huid veel zon gezien. Welke externe oorzaak het ook is, waarschijnlijk zitten er teveel dode huidcellen op je huid, want je huid glanst niet!

Tips van de huidtherapeut om je doffe huid aan te pakken of te voorkomen

Reinig en bescherm je huid altijd

Door je huid 2x per dag te reinigen, verwijder je vuile stofdeeltjes die door de dag heen op de huid zijn gekomen. Maar ook door het beschermen middels een antioxidant en/of SPF zorg je ervoor dat de vuile stofdeeltjes (vrije radicalen) geen schade aan kunnen brengen.

Gebruik een exfoliant voor je natuurlijke glow

Een exfoliant zorgt ervoor dat dode huidcellen zich niet ophopen en je dus een natuurlijk glow van de huid behoudt.

Ga naar de huidtherapeut voor een oppeppende behandeling

Om je huid gezond en stralend te houden heeft de huid, het liefst 1x per huidcyclus (6 weken), een behandeling nodig. Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid weet de huidtherapeut.

Behandelingen tegen de doffe huid

Weg met die doffe huid! Je wilt een gezonde en stralende huid en daar zorgen wij voor. Welke behandeling het meest geschikt voor je is bepalen wij na een uitgebreide intake en een huidscan. Dit zijn de meest geboekte behandelingen bij een doffe huid:

ZO Skin Health treatments

Hydrafacial

Thuisbehandeling

Wil jij een stralende en gezonde glow op je huid?

Wij starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Iedereen is uniek en dus ook elke huid. Bovendien moeten we weten of er contra-indicaties zijn. Daarna maken we een huidscan middels de Observ 520. We kunnen je huidconditie dan goed bepalen en een behandelplan opstellen. In het behandelplan maken we de keuze uit een specifieke behandelmethode en welke producten noodzakelijk zijn om je doffe huid te behandelen.

Dan volgt de eerste behandeling, speciaal afgestemd op jouw huid.

Wil je een persoonlijk consult en huidscan?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek.

Afspraak maken