Skip to main content

Pigment laserbehandeling

Met IPL (Intense Pulsed Light) pigmentbehandelingen kunnen we verschillende vormen van hyperpigmentatie aanpakken, waaronder ouderdomsvlekken, zonneschade, melasma en andere vormen van ongewenste pigmentatie. De geconcentreerde lichtenergie van de IPL wordt selectief geabsorbeerd door het overtollige pigment in de huid, waardoor de pigmentcellen worden afgebroken en de vlekken geleidelijk vervagen.

Onze IPL pigmentbehandelingen zijn geschikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de handen, de armen en het decolleté. Ze zijn veilig, effectief en bieden langdurige resultaten met minimale downtime.

Maak een afspraak

Wat kan behandeld worden?

Bij onderstaande huidindicaties kan IPL laserbehandeling succesvol worden ingezet.

  • Melasma
  • Ouderdomsvlekken
  • Zonneschade
  • Hyperpigmentatie
  • Andere vormen van overmatige pigmentatie

Veelgestelde vragen

Hoe vaak pigmentvlekken laseren?

Voor pigment vlekken zijn er meestal 2-3 behandelingen vereist om het pigment volledig te wegwerken.

Zie ik direct verschil na mijn behandeling?

Het resultaat van een pigment IPL-behandeling is meestal niet onmiddellijk zichtbaar. Direct na de behandeling kan de huid een lichte roodheid vertonen, maar dit trekt meestal snel weg. De pigmentvlekken kunnen na de behandeling donkerder lijken en enige korstvorming vertonen voordat ze geleidelijk na 1 week vervagen.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een IPL laserbehandeling wordt vergoed. Met een aanvullende zorgverzekering bestaat de mogelijkheid dat je bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak