Skip to main content

Definitieve ontharing

Haartjes kunnen op elke plek van het lichaam zitten, behalve op de voetzolen en handpalmen. Je kan je eraan storen omdat je altijd moet scheren, omdat het teveel haren zijn of omdat het op een plek zit waar ze niet horen, zoals donkere, stuggere haren bij vrouwen in het gelaat. Door definitieve ontharing heb je hier geen last meer van.

Wij behandelen ongewenste haren effectief met lasertherapie of elektrische epilatie!
Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Consult plannen
Laserontharing Eindhoven

Heb je last van?

– Harde haren in het gezicht
– Haargroei op ongewenste plekken
– Ingegroeide haren
– Altijd rode bultjes na het scheren of harsen
– Of moet je elke dag haartjes eruit trekken?
– Zwarte of witte haren?

En wil je eindelijk:

– Zonder zorgen de deur uit
– Nooit meer die vervelende haartjes eruit trekken
– Nooit meer hoeven scheren
– Onbezorgd een kort rokje of truitje zonder mouwen aandoen
– Een gladde en egale haarvrije huid

Sluit dan een laser abonnement af!

Met een jaarabonnement laser ontharen bespaar jij extra op behandelingen en ben je voorgoed van ongewenste haren af! Het abonnement is verkrijgbaar in 2 (heren), 3 of 5 zones, afhankelijk van jouw wensen. Ook volledig afgestemd op jouw huid!

Abonnement aanvragen
Laserontharing Eindhoven

Wat kun je verwachten van een definitief ontharen laser behandeling?

Ons doel is jouw ongewenste haren verwijderen. Wanneer de haren donker zijn behandelen we met een laser, maar wanneer er lichte, rode of grijze haren aanwezig zijn dan moeten we behandelen middels elektrische epilatie. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons als huidtherapeuten voorop en wij zijn dan ook speciaal opgeleid met het licht & laser apparatuur te werken. Voor een professionele behandeling ben je bij ons aan het juiste adres!

Laserontharing regio Eindhoven

Op zoek naar professionele laser ontharing in de regio Eindhoven? Wij zijn dé specialist als het gaat om veilige en effectieve laserontharing, waardoor je voorgoed afscheid kunt nemen van ongewenste haargroei. Bij Dermacure in Aalst-Waalre of Valkenswaard in de regio Eindhoven gebruiken we state-of-the-art laser technologieën die veilig en pijnloos zijn. Of je nu die vervelende haartjes op je benen, oksels, bikinilijn, of elders wilt verwijderen. Wij begrijpen dat comfort belangrijk is! Daarom is permanent ontharen bij Dermacure pijnloos.

Definitieve ontharing voor mannen?

Bij Dermacure willen we duidelijk maken dat definitief ontharen niet alleen voor vrouwen is. Ook mannen zijn van harte welkom om definitief van ongewenst haar af te komen. Wij begrijpen dat mannen specifieke behoeften en wensen hebben als het gaat om ontharing. Onze nieuwe abonnementen zijn speciaal ontwikkeld voor ieders behoeften. Hierdoor bieden we mannen en vrouwen altijd een passend pakket.

Uniek: extra voordelig laser ontharen met een jaarabonnement!

Bij Dermacure kun je naast losse behandelingen ook kiezen voor een extra voordelig laser abonnement. We hebben 3 pakketten samengesteld, volledig afgestemd op jouw behoeftes. Dit betekent dat je afscheid kunt nemen van ongewenst haar op specifieke gebieden van jouw lichaam, op een effectieve en voordelige manier.

Onze deskundige en ervaren professionals staan klaar om je te begeleiden en je de best mogelijke ontharing te bieden. Ongeacht de plek waar jij last hebt van ongewenste haargroei. Wij zorgen voor professionele en zorgvuldige ontharing!

Abonnement aanvragen
Definitief ontharen mannen

De specifieke behandelmethodes

IPL Laser behandeling

Een IPL laserbehandeling is een van de populairste behandelmethodes om met een laster te ontharen. Dit komt doordat het een vrijwel pijnloze behandeling is. IPL ontharen is dus erg toegankelijk als je op zoek bent naar een gemakkelijke behandeling. Er zijn 6 tot 10 behandelingen nodig voor het behalen van het gewenste resultaat. De IPL laser behandeling wordt afgesloten met het koelen van de huid, een kalmerende crème, een hoge SPF crème, en bij behoefte gecamoufleerd met onze minerale make-up van Corlorescience.

Elektrische epilatie

Deze behandeling is geschikt om grijze, blonde en rode haren te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt een speciaal, heel dun naaldje in het haarzakje gestoken. Er wordt stroom gegeven dat door de naald in het haarzakje terecht komt. De stroom zorgt voor warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt, in tegenstelling tot de IPL laser. Het aantal behandelingen is van te voren niet te bepalen, dit verschilt per persoon en per huid. Het kan variëren van enkele maanden tot jaren.

Meerdere lichaamsdelen ontharen? Ga voor een laser abonnement!

Zéér voordelig, geen grote kosten in een keer én binnen 1 jaar definitief haarvrij!

3 zones jaarabonnement
€199,- per maand
5 zones jaarabonnement
€249,- per maand
2 zones jaarabonnement (Heren)
€125,- per maand
Abonnement afsluiten

Laser ontharen lichaamsdelen:

 • Oksels
 • Onder- en bovenarmen
 • Rond de tepels
 • Handen en vingers
 • Bikinilijn
 • Schaamstreek
 • Bilnaad
 • Onder- en bovenbenen

Definitief ontharen gezicht:

 • Bovenlip
 • Kin
 • Hals
 • Wangen
 • Bakkebaard

Definitief ontharen voor heren:

 • Rug (geheel)
 • Schouders
 • Borst
 • Buik
 • Oksels
 • Hals
 • Wangen
 • Bakkebaarden

  Prijzen voor eenmalige ontharing:

  Elektrische epilatie

  De kosten van elektrische epilatie zijn per 15 minuten.

  15 minuten
  €25,-
  30 minuten
  €45,-
  45 minuten
  €65,-

  IPL laser ontharing Lichaam

  (6-10 behandelingen, prijzen per behandeling)

  Bovenbenen
  €250,-
  Onderbenen (incl. knie)
  €200,-
  Oksels
  €100,-
  Bikinilijn
  €100,-
  Schaamstreek
  €125,-
  Bilnaad
  €75,-
  Rond tepels
  €50,-
  Vingers/handen
  €75,-
  Onderarmen
  €125,-
  Bovenarmen
  €125,-

  IPL Laser ontharing mannen

  (6-10 behandelingen, prijzen per behandeling)

  Borst
  €175,-
  Buik
  €175,-
  Rug geheel
  €250,-
  Schouders
  €150,-

  IPL Laser ontharing Gelaat

  (6-10 behandelingen, prijzen per behandeling)

  Bovenlip
  €50,-
  Bakkebaarden
  €60,-
  Kin
  €60,- tot €80,-
  Hals
  €60,- tot €100,-
  Wangen
  €100,- tot €150,-
  Wenkbrauwen
  €60,-

  De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of je behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

  Veelgestelde vragen over de behandelingen

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Je hebt tussen de 6 en 10 behandelingen nodig. Omdat je haren in verschillende fases in de huid groeien, weten we tijdens de behandeling nooit in welke fase de haren zitten. Zodra de haren weer gaan groeien, moeten we weer behandelen. Daardoor heb je meer behandelingen nodig.

  Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

  Hoeveel weken er tussen de behandelingen zit is afhankelijk van het lichaamsdeel. Bij een mannenrug is het bijvoorbeeld gemiddeld 10 weken en bij oksels rond de 6 weken. Hoeveel weken er precies tussen moet zitten weet de huidtherapeut.
  Bij elektrische epilatie wordt er in de eerste maanden vaak om de week of om de 2 weken behandeld. Zodra het mogelijk is, wordt de behandelfrequentie afgebouwd.

  Doet de behandeling zeer?

  De lichtflits van het laserapparaat voelt als een elastiekje dat tegen de huid aankomt. Dit kan als onprettig ervaren worden, maar omdat de lichtflits nog geen 10 milliseconden duurt is de behandeling heel goed vol te houden.

  De stroom die gegeven wordt tijdens elektrische epilatie voelt als een speldenprikje en is voor de meeste mensen ook goed vol te houden. Wanneer er toch teveel pijn ervaren wordt, adviseren we de huid voorafgaand aan de behandeling met een verdovende crème in te smeren.

  Wat zeggen onze klanten?

  Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

  Plan vrijblijvend jouw eerste consult met huidscan!

  Afspraak maken