Skip to main content

Definitieve ontharing

Haartjes kunnen op elke plek van het lichaam zitten, behalve op de voetzolen en handpalmen. Je kan je eraan storen omdat je altijd moet scheren, omdat het teveel haren zijn of omdat het op een plek zit waar ze niet horen, zoals donkere, stuggere haren bij vrouwen in het gelaat.

Gelukkig kan je de ongewenste haren behandelen middels lasertherapie of elektrische epilatie!
Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Heb je last van?

– Harde haren in het gezicht
– Haargroei op ongewenste plekken
– Ingegroeide haren
– Altijd rode bultjes na het scheren of harsen
– Of moet je elke dag haartjes eruit trekken?

En wil je eindelijk:

– Zonder zorgen de deur uit
– Nooit meer die vervelende haartjes eruit trekken
– Nooit meer hoeven scheren
– Onbezorgd een kort rokje of truitje zonder mouwen aandoen
– Een gladde en egale haarvrije huid

Plan dan een afspraak

Ja, ik wil graag een persoonlijk consult met huidscan en eerste behandeling plannen!

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van de behandeling?

Jij wil van je haargroei af, dus ons doel is de ongewenste haren te verwijderen. Wanneer de haren donker zijn behandelen we met een laser, maar wanneer er lichte, rode of grijze haren aanwezig zijn dan zal er behandeld moeten worden middels elektrische epilatie. Wanneer deze keuze gemaakt is, wordt het informed consent formulier ondertekend. Dit is een toestemmingsformulier waarin alle belangrijke informatie staat over de behandeling en de voor- en nazorg.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons als huidtherapeuten voorop en wij zijn dan ook speciaal opgeleid om op een juiste manier met het licht & laser apparatuur te werken. Voor een professionele behandeling ben je bij ons aan het juiste adres!

De specifieke behandelmethodes

IPL Laser

De lichtflits wordt via het pigment van het haartje naar de wortel geleid. De warmte van de lichtflits zorgt ervoor dat de wortel vernietigd wordt. Er wordt tijdens de behandeling veel warmte in de huid gebracht. De warmte laat zich in roodheid op de huid zien. De behandeling wordt dan ook afgesloten met het koelen van de huid, een kalmerende crème, een hoge SPF crème, en bij behoefte gecamoufleerd met onze minerale make-up van Corlorescience.

Er zijn 6 tot 10 behandelingen nodig voor het behalen van het gewenste resultaat.

Elektrische epilatie

Deze behandeling is geschikt om grijze, blonde en rode haren te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt een speciaal, heel dun naaldje in het haarzakje gestoken. Er wordt stroom gegeven dat door de naald in het haarzakje terecht komt. De stroom zorgt voor warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt.

Na de behandeling wordt de huid gekoeld, gekalmeerd met een crème, een hoge SPF crème aangebracht, en naar behoefte gecamoufleerd met onze minerale make-up van Colorescience.

Het aantal behandelingen is van te voren niet te bepalen, dit verschilt per persoon en per huid. Het kan variëren van enkele maanden tot jaren.

Dit zijn de resultaten van onze cliënten

Prijzen

Elektrische epilatie:
De kosten van elektrische epilatie zijn per 15 min.
15 minuten: €24,-
30 minuten: € 41,25
45 minuten: €62,-

Lasertherapie:
Bij meerdere locaties op het lichaam tijdens één behandeling krijgt u de volgende kortingen:
30% op 2de locatie
40% op 3de locatie
50% op 4de locatie
(korting geldt op goedkoopste prijs)

  Gelaat

  (6-10 behandelingen, prijzen per behandeling)

  Bovenlip
  €50,-
  Bakkebaarden
  €60,-
  Kin
  €60,- tot €80,-
  Hals
  €60,- tot €100,-
  Wangen
  €100,- tot €150,-
  Wenkbrauwen
  €60,-
  Lichaam

  (6-10 behandelingen, prijzen per behandeling)

  Rond tepels
  €70,-
  Vinger en/of handen
  €60,- tot €100,-
  Onderarmen
  €150,-
  Bovenarmen
  €150,-
  Armen geheel
  €275,-
  Bikinilijn-small
  €125,-
  Bikinilijn-medium
  €175,-
  Bikinilijn-brazilian
  €200,-
  Borst en/of buik (mannen)
  €175,-
  Onderbenen (incl. knie)
  €200,-
  Bovenbenen
  €250,-
  Benen geheel
  €400,-
  Schouders
  €150,- tot €200,-
  Rug geheel
  €250,- tot €350,-

  De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of je behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

  Veelgestelde vragen over de behandelingen

  Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Je hebt tussen de 6 en 10 behandelingen nodig. Omdat je haren in verschillende fases in de huid groeien, weten we tijdens de behandeling nooit in welke fase de haren zitten. Zodra de haren weer gaan groeien, moeten we weer behandelen. Daardoor heb je meer behandelingen nodig.

  Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

  Hoeveel weken er tussen de behandelingen zit is afhankelijk van het lichaamsdeel. Bij een mannenrug is het bijvoorbeeld gemiddeld 10 weken en bij oksels rond de 6 weken. Hoeveel weken er precies tussen moet zitten weet de huidtherapeut.
  Bij elektrische epilatie wordt er in de eerste maanden vaak om de week of om de 2 weken behandeld. Zodra het mogelijk is, wordt de behandelfrequentie afgebouwd.

  Doet de behandeling zeer?

  De lichtflits van het laserapparaat voelt als een elastiekje dat tegen de huid aankomt. Dit kan als onprettig ervaren worden, maar omdat de lichtflits nog geen 10 milliseconden duurt is de behandeling heel goed vol te houden.

  De stroom die gegeven wordt tijdens elektrische epilatie voelt als een speldenprikje en is voor de meeste mensen ook goed vol te houden. Wanneer er toch teveel pijn ervaren wordt, adviseren we de huid voorafgaand aan de behandeling met een verdovende crème in te smeren.

  Dit is wat anderen zeggen

  Patty Ummels

  Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

  Elise van den Anker

  Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

  Simone

  Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

  Mariska

  Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

  Stef

  Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

  Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

  Ja, Ik wil van mijn ongewenste haar af!

  Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

  Afspraak maken