Skip to main content

Litteken behandeling

Littekens kunnen een blijvende herinnering zijn aan verwondingen, operaties of huidaandoeningen, maar met geavanceerde littekentherapie kunnen we je huid zowel medisch als cosmetisch optimaal verbeteren.

Bij Huidkliniek Dermacure bieden we een scala aan effectieve littekenbehandelingen die zijn ontworpen om verschillende soorten littekens te behandelen, waaronder acne littekens, chirurgische littekens en traumatische littekens.

Onze ervaren huidtherapeuten beginnen met een grondige evaluatie van je litteken(s) om de oorzaak, ernst en structuur te begrijpen. Op basis hiervan stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op om de beste resultaten te bereiken.

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of de littekenbehandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Maak een afspraak

Effectieve behandelmethodes voor littekens

Onze littekentherapieën omvatten geavanceerde technologieën zoals de Alma Hybrid laserbehandeling, microneedling, littekenmassage- en taping en endermologie. Deze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de textuur, kleur en algehele uitstraling van het littekenweefsel.

Door het stimuleren van de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid, kunnen onze therapieën helpen bij het vervagen van littekens en het bevorderen van een gladde, egale uitziende huid.

Hybrid Laser behandeling voor optimale littekenvermindering

Onze huidkliniek is verheugd om een geavanceerde benadering van littekenvermindering aan te bieden met behulp van de Alma Hybrid Laser. Deze baanbrekende technologie combineert de voordelen van verschillende lasers om littekens effectief te verminderen en de huid te verjongen.

De Hybrid Laser maakt gebruik van meerdere golflengten en energiebronnen om gerichte en diepe penetratie in de huid te bereiken. Dit stelt ons in staat om diverse soorten littekens, waaronder acne littekens, chirurgische littekens en traumatische littekens, op een veilige en effectieve manier aan te pakken.

Veelgestelde vragen

Wat kun je verwachten van littekentherapie?

Het doel van onze litteken behandelingen is het verbeteren van jouw litteken, zowel medisch als cosmetisch, gericht op de klachten die je hebt. Na een uitgebreid intake en onderzoek, maakt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan om een optimaal resultaat te behalen.

Wat is de hersteltijd van een Hybrid Oscar behandeling?

De Hybrid Laser vereist over het algemeen minimale downtime, zodat je snel kunt terugkeren naar je dagelijkse activiteiten.

Wat zijn de voordelen van de Hybrid Oscar behandeling?

De voordelen van onze Hybrid laserbehandeling voor littekens zijn talrijk:

Gerichte aanpak: Door het combineren van verschillende lasers kunnen we littekens op meerdere niveaus van de huid behandelen, waardoor een gerichte en uitgebreide aanpak mogelijk is.

Stimulatie van collageenproductie: De Hybrid Laser stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid, wat resulteert in een verbeterde textuur en elasticiteit van de huid.

Verbeterde huidtextuur: Door de vernieuwing van de huidcellen te bevorderen, helpt de Hybrid Laser bij het vervagen van littekens en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Zijn er risico's met een Hybrid Oscar behandeling?

Onze ervaren huidtherapeuten zorgen voor een zorgvuldige afstemming van de behandeling op uw specifieke behoeften, met als resultaat een veilige en effectieve procedure met minimale risico’s.

Doet het pijn?

De mate van ongemak tijdens een Hybrid laserbehandeling kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je persoonlijke pijngrens, de gevoeligheid van de behandelde huidgebieden en de specifieke parameters van de laserbehandeling.

Over het algemeen wordt echter verwacht dat cliënten slechts milde tot matige ongemakken ervaren tijdens de procedure. De meeste cliënten ervaren slechts tijdelijke roodheid, zwelling en een licht branderig gevoel na de behandeling, wat meestal snel afneemt.

Wordt mijn behandeling vergoed?

De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak