Skip to main content

Bloedvaatjes laserbehandeling

Verlicht roodheid en verminder zichtbare bloedvaatjes met IPL bloedvaatjesbehandelingen bij Huidkliniek Dermacure. Onze geavanceerde IPL-technologie biedt een effectieve oplossing voor het verminderen van vasculaire onregelmatigheden, zoals spider naevi, rosacea, couperose en andere vaatafwijkingen, voor een egale en gelijkmatige teint.

We streven ernaar om een gepersonaliseerde ervaring te bieden die voldoet aan jouw verwachtingen en zorgt voor een comfortabele en effectieve behandeling. Kies voor een egale en gelijkmatige teint met onze IPL laserbehandeling voor vaatjes. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je beste huid te bereiken.

Maak een afspraak

Wat kan behandeld worden?

Couperose
Dit zijn kleine, rode bloedvaatjes die zich meestal op de wangen, neus en kin bevinden.

Rosacea
Een chronische huidaandoening die roodheid, zichtbare bloedvaatjes en soms puistjes veroorzaakt, meestal op het gezicht.

Spider naevi
Dit zijn kleine, rode, spinachtige adertjes die zich meestal op het gezicht, de nek, de borst of de armen bevinden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de bloedvaatjes IPL behandeling?

Met IPL (Intense Pulsed Light) bloedvaatjesbehandelingen kunnen we gericht lichtenergie leveren aan de bloedvaatjes in de huid, waardoor ze worden afgebroken en geleidelijk vervagen.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Het verschilt per zorgverzekeraar of een IPL laserbehandeling wordt vergoed. Met een aanvullende zorgverzekering bestaat de mogelijkheid dat je bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de exacte vergoeding.

Wat zeggen onze klanten?

Betalen in termijnen is mogelijk, bekijk hier onze tarieven.

Behandelingen op maat.

Persoonlijk behandelplan en advies door deskundige huidtherapeuten.

Maak een afspraak