Skip to main content

Nu de zon weer volop schijnt en de temperaturen stijgen, wil je natuurlijk naar buiten om te genieten van de zomermaanden. Terwijl je ontspant tijdens het wandelen, fietsen, zonnebaden en zwemmen, is het belangrijk om je bewust te zijn van de effecten die de zon kan hebben op je huid. Zo kan overmatige blootstelling aan de UV-straling schadelijk zijn voor je huid én droogt je huid snel uit door de zon en de warmte.

Kan mijn behandeling in de zomer gewoon doorgaan?

Je vraagt je misschien af of je juist voor of na de zomer een (gezichts)behandeling moet laten doen. Vaak merken we dat onze klanten het niet aandurven om een behandeling te laten doen omdat ze denken dat het in combinatie met blootstelling aan de zon van je huid schadelijk kan zijn. Dit is echter niet zo! Wij bieden huidbehandelingen aan die speciaal zijn ontworpen om je huid sterker te maken tijdens deze zonnige maanden en om de gevolgen van huidschade tegen te gaan.

We geven je graag advies hoe je ervoor kunt zorgen dat je zo min mogelijk pigment ontwikkeld in je gezicht tijdens de zomermaanden en vertellen je over de risico’s van dat heerlijke zonnetje. De speciale gezichtsbehandelingen kunnen dus zonder risico in de zomer uitgevoerd worden.

Voorkom zonneschade

Wij bieden verschillende zomer gezichtsbehandelingen aan die jouw huid sterker maakt, actief houdt en extra hydrateert. De gezichtsbehandelingen beschermen je huid tegen de zon, versterken de huidbarrière, stabiliseren het pigment in de huid en hydrateren zodat jouw huid een gezonde glow krijgt en klaar is voor de zomermaanden.

zomer gezichtsbehandeling

Specifieke zomerbehandelingen:

Iedere huid is anders en daarom biedt Dermacure de volgende zomer gezichtsbehandelingen aan:

  • ZO Skin Health Stimulator Peel behandeling;
  • Reset Facial behandeling;
  • Neck Retargeting behandeling;
  • Glow Facial behandeling;
  • Reveal & Protect Facial behandeling.

Maar ook onze nieuwste behandelingen met de ALMA Hybrid Laser en medische LED-lichttherapie, zijn met de juiste voor- en nabehandeling mogelijk in de zomermaanden.

Wil jij weten welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!