Skip to main content

Acnebehandeling

Of je nu jong of volwassen bent, iedereen wil een zuivere, schone en stralende huid.
Door middel van reinigende acnebehandeling en dankzij de therapeutische producten van ZO Skin Health van dr. Zein Obagi, krijg je een huid zonder bultjes, pukkeltjes en mee-eters. Binnen enkele weken is je huid weer zacht en egaal!

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Consult aanvragen
acne behandeling

Heb je last van?

– Grove poriën
– Vette huid
– Mee-eters
– Pustels
– Ontstekingen
– Onzuiverheden
– Rode vlekjes na een ontsteking

Maar wil jij niet wachten op deze resultaten:

– Egale huid
– ‘Glow’ i.p.v. een glans
– Kleinere poriën
– Geen onzuiverheden
– Verbetering van de algehele huidconditie
– Gezonde huid conditie behouden

Plan dan een afspraak

Ja, ik wil graag een intake met huidscan en eerste behandeling plannen!

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van de acnebehandeling?

Het doel van onze acnebehandelingen: het voorkomen van ontstekingen en het verminderen van de talgproductie. Het krijgen van een schone en gezonde huid dus.

Na het persoonlijk consult met huidscan zal de huidtherapeut een behandelplan opstellen en de eerste behandeling uitvoeren. In het behandelplan maakt de huidtherapeut de keuze uit een specifieke behandelmethode en welke producten er voor jouw huid noodzakelijk zijn om je doel te behalen. Dit is afhankelijk van de staat van je huid en de actieve acne.

Geen zorgen dus! Wij weten wat jouw huid nodig heeft en kiezen de behandelmethode die het beste voor je is.

De specifieke acne behandelmethodes

Dieptereiniging

Een dieptereiniging is een behandeling waarin de huid schoongemaakt wordt en de talgophopingen verwijderd worden. Tijdens de reiniging wordt gewerkt met de therapeutische producten van ZO Skin Health van Dr. Zein Obagi.

De producten zorgen ervoor dat de talgproductie verminderd wordt, door middel van de ingrediënten salicylzuur, benzoylperoxide en retinol. De behandeling zal altijd afgesloten worden met een hoge SPF crème.

Chemische peelings

Chemische peelings kunnen een aanvullende behandelmethode zijn op dieptereiniging en kunnen in combinatie met de producten van Dr. Zein Obagi toegepast worden. Peelings hebben een hoge antibacteriële werking en verminderen de talgproductie tot diep in de talgklier.

Ook verdunnen peelings de dode huidlaag door het verweken van overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan het talg beter uit de huid treden, waardoor verstopping wordt voorkomen. De zuren die wij bij acne behandelingen toepassen zijn: salicylzuur, glycolzuur en trichloorazijnzuur (TCA).

Microneedling

Microneedling wordt ingezet bij niet actieve acne om de talgproductie te verminderen voor en acne littekens. Door gebruik te maken van minuscule naaldjes worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt.

Hierdoor worden elastine- en collageenvezels gestimuleerd, die de huid verstevigen en waardoor de acne littekentjes worden ‘opgevuld’.

Hydrafacial

De Hydrafacial zorgt ervoor dat je huid pijnvrij wordt gereinigd. Door middel van 6 stappen krijg je binnen een uur een gezonde, gladde en stralende huid.

Stap 1: Reinigen met een exfoliant.
Stap 2: Insluizen van een peeling.
Stap 3: Uitzuigen van alle talgophopingen.
Stap 4: Insluizen van een speciaal serum om te huid te herstellen.
Stap 5: Middels blauw led licht en acne bacterie doden.
Stap 6: Insluizen van antioxidanten.

Thuisbehandeling is een must!

Voor het behalen van een schone en egale huid zijn thuisproducten onmisbaar. Elke dag thuis je huid behandelen is hetzelfde als elke dag je tanden poetsen. Je gaat ook niet eens in het half jaar naar de tandarts en poets je de rest van de dagen je tanden niet.
Daarom werken wij met de succesvolle en effectieve therapeutische producten van ZO Skin Health van dr. Zein Obagi. Deze producten brengen de huid terug naar de oorspronkelijke gezonde conditie. Een gezonde huid is:

– zacht
– stevig
– egaal
– goed gehydrateerd
– vrij van ziektebeelden
– tolerant voor invloeden van buitenaf

Kenmerkend en bijzonder is dat deze producten een hoge dosering werkzame stoffen hebben. Ter verduidelijking: een potje van de apotheek heeft meestal maar maximaal 0,25% van de werkzame stof retinol dat noodzakelijk is om acne op te lossen. In onze producten is dat percentage 2 tot 4x zoveel, namelijk 0.5% of 1% vandaar ook de betere resultaten.

Om jouw acne te verminderen wordt gekeken naar welke producten jij persoonlijk nodig hebt.

thuis acnebehandeling
Acnebehandeling Eindhoven

Acnebehandeling Eindhoven

Ben je op zoek naar een acnebehandeling in de buurt van Eindhoven? Dermacure heeft inmiddels twee locaties dicht bij Eindhoven waar jij je acnebehandeling kunt ondergaan. Binnen 20 minuten ben jij vanuit het centrum bij onze praktijk in Waalre.

Ook voor een acnebehandeling in Valkenswaard ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een tweede praktijk in Valkenswaard waardoor je nooit ver hoeft te reizen voor je acnebehandeling. Onze toegewijde teams van ervaren dermatologen en huidtherapeuten staan voor je klaar in zowel Waalre als Valkenswaard om je te helpen bij het bereiken van een heldere, gezonde huid.

Bij Dermacure begrijpen we dat elke huid uniek is, daarom bieden we gepersonaliseerde acnebehandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu last hebt van acne op je gezicht, rug of schouders, onze specialisten zullen een behandelplan opstellen dat het beste bij jou past. Onze behandelingen omvatten vaak geavanceerde technieken zoals chemische peelings, microdermabrasie, en lasertherapie, om acne effectief te behandelen en toekomstige uitbraken te voorkomen.

Wacht niet langer en neem de controle over je huidgezondheid. Maak vandaag nog een afspraak bij Dermacure in Waalre of Valkenswaard en start je reis naar een stralende, acnevrije huid. Onze praktijken zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven en de omliggende regio, zodat je snel weer kunt genieten van een zelfverzekerde uitstraling.

Dit zijn de resultaten van onze cliënten

Prijzen

Acnebehandeling standaard

Reiniging en dieptereiniging en masker

45 min

€65,-

Acne behandeling met LED-licht

Reiniging, dieptereiniging en LED-licht

45 min

€90,-

Acne behandeling met Peeling

Reiniging, dieptereiniging en salicylzuurpeeling

60 min

€125,-

Acne behandeling met Peeling

Crystal peelings om de 3 weken (bij actieve acne, PIH).

3 keer

€350,-

Acne behandeling met Peeling

Milk peelings om de 3 weken (milde acne, restacne).

3 keer

€350,-

Acne VIP behandeling

Reiniging, dieptereiniging en hydrafacial of microneedling

60 min

€175,-

De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Bekijk je aanvullend pakket of op www.zorgwijzer.nl om te zien of je behandelingen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen over acnebehandeling

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Goede vraag, maar helaas is dat per persoon verschillend en afhankelijk van de behandeling die je ondergaat. Maar met de thuisbehandeling (producten) en de praktijk behandelingen zie je na 1 week al verschil. De meeste cliënten met actieve acne zijn na 8-10 weken van de acne af.

Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

Ook dit is afhankelijk van de ernst van de acne en van welke behandeling je ondergaat. Bij een Hydrafacial behandeling zit er 4 weken tussen de behandelingen, maar bij een basic behandeling kan het zijn dat we je adviseren de eerste 3x wekelijks te komen.

Doet het pijn?

Tijdens het uitreinigen van de onzuiverheden kan het gevoelig zijn, maar gelukkig beginnen we de behandeling heel ontspannend en eindigen we met een masker om je huid weer te kalmeren. Tijdens het uitreinigen met de Hydrafacial voel je helemaal geen pijn.

Zie ik direct verschil wanneer ik de producten ga gebruik?

Je ziet na enkele weken zeer zeker veel verschil! Maar de eerste 2-3 weken kan je huid reageren met roodheid, schilfering of een wat trekkerig gevoel. Dit komt door de hoge concentratie werkzame stoffen in de producten. Wanneer je dit vervelend vindt kunnen we het protocol aanpassen. We begeleiden je tijdens deze periode intensief. Na 1 week hebben we telefonisch contact. Na 2-3 weken hebben we een vervolgbehandeling waarin we ook het protocol bespreken. Zo nodig is er elke 2 weken een contactmoment.

Is het mogelijk om hormonale acne te behandelen?

Het behandelen van hormonale acne is zeker mogelijk. Dit is wel een moeilijkere vorm van acne om te behandelen. We hebben daarom een korte uitleg geschreven over dit onderwerp om je in te lichten over de behandeling.

Dit is wat anderen zeggen

Patty Ummels

Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

Elise van den Anker

Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

Simone

Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

Mariska

Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

Stef

Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij een persoonlijk consult en een huidscan?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Kosteloos consult reserveren