Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Suzan Knoops

Ik ben Suzan Knoops, opgegroeid in Asten en woon nu samen met mijn vriend en zoontje in Valkenswaard.

In 2005 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialist en pedicure afgerond. Ik vond de opleiding erg leuk, maar wilde graag meer de medische kant op. Ik ben daarom verder gaan zoeken en uiteindelijk bij de opleiding Huidtherapie terecht gekomen.

 

Helaas werd ik uitgeloot voor de studie. Daarom ben ik samen mijn vriend gaan reizen. Gelukkig werd ik een jaar later wel ingeloot. Ik heb de studie met heel veel plezier afgerond in 2010. Na mijn studie ben ik gaan werken bij Derma en de Koolhoven Kliniek.

Dermacure Suzan

Dermacure

Sinds 2012 werk ik voor Dermacure. Bij Dermacure staan we voor kwaliteit. We werken met medische producten en de beste apparatuur. Mensen kunnen bij ons terecht voor veel uiteenlopende huidproblemen, van oedeem tot huidverbeterings behandelingen.Ik vind het een uitdaging om samen aan een gezonde stralende huid te werken.

De huid

Onze huid is een prachtig orgaan dat ons beschermt tegen schadelijke invloeden. Daarnaast is de huid vaak het eerste wat we zien bij een ander. Daarom willen we allemaal een mooie egale huid. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend, er bestaan vele soorten huidproblemen. Een huidprobleem kan ervoor zorgen dat je erg onzeker wordt. Het geeft een goed gevoel om iets voor mensen met een huidprobleem te kunnen betekenen. Als zij stralend de praktijk verlaten is mijn missie volbracht.