Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Productenlijn Dr. Zein Obagi

Over Dr. Zein Obagi

Sinds 2009 werken wij met de producten en volgens de behandelwijzen van Dr. Zein Obagi. Dermatoloog Dr. Zein Obagi is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en -verjonging. Voor verschillende huidaandoeningen heeft Dr. Zein Obagi specifieke behandelingen ontwikkeld, die reeds door méér dan een miljoen Amerikanen succesvol zijn gebleken.

Niet alleen daar zijn de behandelmethoden succesvol. Afgelopen jaren hebben wij de verbluffende resultaten in onze eigen praktijk mogen zien: zowel op medisch als cosmetisch vlak. De huid verbeteren door de huid te stimuleren, te activeren en te beschermen, dat is wat de producten doen.

Obagi

Filosofie en werking

De definitie van een gezonde huid volgens Dr. Zein Obagi is als volgt: “een gezonde huid is zacht, stevig, egaal van kleur, goed gehydrateerd, ziektebeeldvrij en tolerant”. Vanuit deze gedachte heeft hij een medicinaal huidtransformatiesysteem ontwikkelt, dat de huid op cellulair niveau verbetert in zowel de opperhuid als de lederhuid. Dit wil zeggen dat dit systeem in staat is de juiste ingrediënten in de juiste diepte en plaats in de huid te brengen. Hier kunt u met reguliere creme’s/verzorgingsproducten niet komen.

Dr. Zein Obagi heeft verschillende productlijnen ontwikkeld waarbij de huid steeds geholpen wordt om zichzelf te verbeteren. Dit wil dus onder andere ook zeggen dat uw lichaam geen vochtinbrengende crèmes nodig heeft. Uw lichaam wordt juist gestimuleerd dit zelf aan te pakken en de cellen meer vocht vast te laten houden waardoor uw huid goed gehydrateerd wordt. De producten kunnen op advies van een arts en/of huidtherapeut gecombineerd worden, om voor uw huid een behandeling op maat samen te stellen.

Skin Health Circle

Met de komst van ZO Skin Health in 2008 en de nieuwste productlijn ZO Medical in 2013 heeft dr. Obagi zijn ‘Skin Health Circle’ compleet gemaakt. Hiermee is het gat tussen reguliere cosmetica en medische therapieën opgevuld. De producten van Dr. Obagi zijn het enige merk van wereldklasse met zowel medische als cosmetische oplossingen op het gebied van huidverbetering.

ZO Skin Health
ZO Medical

Bestellen?

Producten van dr. Zein Obagi bestelt u eenvoudig in de webshop

 

Behandeling?

Heeft u interesse in een behandeling met een van de Producten van dr. Zein Obagi, kijk hier voor de opties