Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Nieuws

Bij Dermacure vinden we het leuk om iets extra’s voor onze cliënten te doen. Op deze pagina vindt u daarom regelmatig leuke acties en aanbiedingen, maar ook nieuws en onze blogs.

Wilt u op de hoogte blijven onze nieuwtjes, acties en aanbiedingen? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

De huid tijdens het ouder worden.

Dermacure had de deuren tijdelijk gesloten in verband met het COVID-19 virus. We zijn in deze periode hard bezig geweest achter de schermen maar was verleidelijk om na de pauze nog een aflevering van mijn favoriete serie te kijken. Netflix was mijn grote verleiding tijdens het thuiswerken! Echter kan één ding mij niet loslaten tijdens deze series als huidtherapeut: hoofdrolspelers die zich voordoen als midtwintig met ouders die minder rimpels hebben dan zijzelf… Ouder worden we allemaal, het gaat vanzelf en we hoeven er niks aan te doen. Ik zeg hoeven, want tegenwoordig bestaan er oneindig veel mogelijkheden om onze huid in topconditie te houden.

En hoewel ik blij ben met mijn huid, ook ik begin te zien dat er in het gezicht steeds meer kleine lijntjes tevoorschijn komen. Hoe ontstaat die huidveroudering toch? Kunnen we er iets aan doen voordat we gebruik moeten gaan maken van cosmetische ingrepen? Is het gezegde ‘beter voorkomen dan genezen’ überhaupt mogelijk in deze context?

Lees meer

Zonverbranding: Een beschadiging of een natuurlijke bescherming?

Eindelijk! Het is weer langer licht, de temperatuur stijgt langzaam en ook het zonnetje laat zich regelmatig zien. De lente is mijn favoriete seizoen en volgens mij ben ik niet de enige. Echter is dit ook het seizoen dat de huidtherapeuten weer extra gefocust zijn op zonbescherming. Zonverbrandingen liggen op de loer. De meeste huiden hebben minimaal vijf maanden geen zon gezien en ook deze witte huidjes worden MEGA blootgesteld aan die ‘gezonde dosis vitamine D’. Zomers loop ik op menig festival als moeder Theresa rond met een tube zonnebrandcrème en probeer verwoed de oren, nekjes en voeten van anderen te beschermen. Maar waardoor is die zon zo schadelijk? Een bruin kleurtje is toch gezond?

Lees meer

Gezondheid voorop!

Wat een tijden…. Hoe vaak heeft iedereen dit al gelezen of gehoord? Waarschijnlijk ontelbaar vaak.

Maar wat er nu gebeurd is natuurlijk ook historisch.
Enkele weken geleden hoorden we voor het eerst het woord Corona virus. We keken er heel licht tegenaan. Het was ver van ons bed show! Maar met de dag kwam het virus letterlijk dichterbij. Het werd het gesprek van de dag.

Lees meer

Maak kans op een gratis zonproduct

Uzelf goed beschermen tegen de zon is heel belangrijk. Bij Dermacure kunt u terecht voor advies over uw huidtype en persoonlijk zonbeschermingsadvies. Wilt u kans maken op een gratis zonproduct, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.  Via de nieuwsbrief blijft u onder andere op de hoogte van nieuws rondom bescherming en behandelingen van de huid en onze andere acties.

Op 6 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

GRATIS Marc Inbane Toiletry Pouch

Wij hebben al veel positieve reacties gekregen van patiënten over de Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Daarom ontvangt u nu, bij aankoop van de natural taning spray en handige clove, een handgemaakte toiletry pouch cadeau.

Stuur ons een bericht via via het contactformulier of neem contact op via 040-8795938.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

GRATIS Primer van Colorescience

Speciaal voor de acne maand bieden wij deze actie aan: een gratis primer van Colorescience bij aanschaf van een set acne producten van Environ, ZO Skin Health of ZO Medical! Met deze producten zullen de acne en onzuiverheden verminderen. Voor de actie geldt: OP=OP.

De producten van Environ verkopen we uitsluitend in de praktijk. Stuur ons daarom een bericht via het contactformulier of neem contact op via nummer 040-8795938.

Gratis Primer Colorscience

GRATIS antioxidant-gel twv €46,- bij aankoop van een Focus Care Deluxe box!

Helpt je vermoeide huid te verwennen, te hydrateren en zo lang mogelijk jeugdig te houden. Wees er snel bij want op=op

Bestellen kan door contact met ons op te nemen via het contactformulier of op nummer 040-8795938.

Gratis antioxidant-gel