Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Huidveroudering

Huidveroudering en rimpels. We krijgen er allemaal mee te maken. Onze huidfuncties vertragen en verminderen naarmate we ouder worden. Vanaf het 25e levensjaar gaat de huid tekenen van veroudering vertonen. De celdeling wordt langzaam trager. Een oudere huid doet er bijvoorbeeld tweemaal zo lang over om een cel aan het huidoppervlak te vervangen als de jongere huid. Bij een verouderde huid worden de opper- en lederhuid dunner. Daarnaast verminderen het aantal bloedvaten, het bindweefsel (collageen en elastine) en talgklieren. Door vermindering van collageen- en elastinevezels zal de huidelasticiteit afnemen. De huid vertoont hierdoor rimpels, zowel oppervlakkig als diep.

Daarnaast wordt de huid dagelijks blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals o.a. zonlicht en luchtvervuiling. Dit versnelt het verouderingsproces in de huid.

huidveroudering

Wat kunnen wij Dermacure voor u betekenen?

Om huidveroudering tegen te gaan of zichtbare veroudering te verminderen bent u bij een huidtherapeut op de juiste plaats! Met behulp van onze producten en behandelingen kunnen wij de huid van binnenuit stimuleren en activeren zodat u weer een stralend en gezonde huid krijgt. Wij pakken de huid aan op cellulair niveau en verminderen daarmee de fijne lijntjes in de huid. Diepere rimpels kunnen beter behandeld worden met injectables bij onze collega’s van Extracare in Veldhoven. Bekijk hier hun website.

 

Klik hier voor meer informatie over huidverbetering en voor informatie over behandelingen en producten om huidveroudering tegen te gaan.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.