Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Eveline Bouten

Eveline-gezicht

Hoi! Mijn naam is Eveline Bouten en ik ben geboren in het mooie Waalre. Na mijn studie ben ik hier ook weer komen wonen, samen met mijn vriend Jeroen.

 

Na mijn HAVO opleiding in Valkenswaard te hebben afgerond, ben ik Huidtherapie gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. In 2017 ben ik hier afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeute. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij twee huidtherapiepraktijken in Valkenswaard, waaronder bij Dermacure. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in huid- en oedeemtherapie. Daarnaast heb ik een periode stage gelopen bij een Dermatoloog, waar ik meer kennis heb opgebouwd over verschillende huidaandoeningen en de behandeling hiervan.

 

Sinds 2018 ben ik twee dagen in de week werkzaam bij Dermacure en twee dagen bij een andere huidtherapiepraktijk. Als huid- en oedeemtherapeut vind ik het belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden om de kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen. Hiervoor volgen we regelmatig trainingen en congressen. Ook ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het werk van een huid- en oedeemtherapeut vind ik ontzettend leuk! Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen met een huidprobleem. Door vooral ook samen met de patiënt te kijken wat voor behandelingen en/of producten nodig zijn, kunnen we de beste resultaten behalen. Iedere huid is uniek en dit maakt ons beroep ook zo uitdagend en interessant!