Skip to main content

Lasertherapie

Lasertherapie is dé behandeling op het gebied van de huidproblemen. Met een paar behandelingen wordt couperose, ongewenste haargroei, beenvaatjes of pigmentvlekken verminderd.

Ben je aanvullend verzekerd? Check dan je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien of de behandelingen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Heb je last van?

– Rode, gesprongen vaatjes
– Pigmentvlekjes
– Rode bultjes na het scheren
– Ongewenste haargroei op je lichaam
– Harde en/of donkere haartjes op je bovenlip en kin
– Rode vaatjes op je benen

Maar wil jij niet wachten op deze resultaten:

– Nooit meer die vervelende haartjes eruit trekken
– Nooit meer hoeven scheren
– Onbezorgd een kort rokje of truitje zonder mouwen aandoen
– Een mooie egale huid
– Een wijntje drinken, zonder meteen rode wangen krijgen

Plan dan een afspraak

Boek dan nu een intake gesprek voor een laserbehandeling!

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van een laserbehandeling?

Ons doel is altijd het verminderen van jouw klacht. We werken met de Harmony XL van Alma lasers, wereldleider op het gebied van lasers.

Na het uitgebreid persoonlijk consult, huidscan en het opstellen van een behandelplan, wordt het informed consent formulier ondertekend. Dit is een toestemmingsformulier waarin alle belangrijke informatie staat over de behandeling en de voor- en nazorg.

De behandeling:

We bereiden je goed voor op de behandeling. We leggen uit welk gevoel je zal ervaren en hoe de reactie van de huid zal zijn. Deze kan verschillen per huidprobleem.

Na de laserbehandeling koelen we de huid, verzorgen we deze met een kalmerende en beschermende hoge SPF crème. Wanneer nodig zullen we de huid camoufleren met onze minerale make-up van Colorescience.

  Prijzen:

  Wil jij definitieve ontharing? klik dan hier voor onze acties en prijzen

  Vaatjes

  (2-4 behandelingen, prijzen per behandeling)

  1 á 2 plekjes

  €50,-

  Neus

  €50,-

  Wangen

  €100,-

  Jukbeenderen

  €75,-

  Decolleté

  €175,-

  Pigment

  (2-3 behandelingen, prijzen per behandeling)

  1 à 2 plekjes

  €50,-

  3-5 plekjes

  €75,-

  Gelaat

  €250,-

  decolleté

  €175,-

  Handen

  €100,-

  Beenvaatjes

  15min

  €125,-

  30min

  €175,-

  Onderarmen€45min

  €225,-

  Veelgestelde vragen over lasertherapie

  Hoeveel sessies heb ik nodig?

  Er zijn 6-10 behandelingen nodig bij definitieve ontharing. Hoe dikker en zwarter de haren zijn en hoe blanker de huid, hoe beter de behandeling zal aanslaan.

  Bij gesprongen vaatjes zijn er 2-4 behandelingen nodig. Elke huid is uniek en dus ook het gesprongen vaatje. De diepte, de grootte en de locatie waar het vaatje zit, is bepalend voor het aantal behandelingen.

  Pigmentvlekjes moeten na de behandeling donkerder worden. Dan weet je dat het pigment niet te diep in de huid zit en de behandeling dus effectief is. Elke behandeling evalueren we weer of het pigment donkerder wordt. Als het pigment niet donkerder is geworden, heeft het geen zin om nog een behandeling te geven.

  Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

  Er zit altijd 3-4 weken tussen de behandeling. De huid heeft namelijk tijd nodig om te herstellen.

  Doet het pijn?

  De laserflits geeft warmte om zo het desbetreffende haartje of vlekje te verwijderen. Die warmte voelt als een elastiekje die tegen de huid aankomt. De flits duurt maar 10 msec. Op elk lichaamsdeel voelt dit weer anders aan. Op je been zal de flits minder voelbaar zijn dan op je wangen.

  Zie ik direct verschil na de behandeling?

  Bij ontharen scheren we voor de behandeling de haartjes af. Deze zullen na de behandeling nog uitgroeien, voordat ze uitvallen na 1-2 weken. Je hebt dan ongeveer 1 week helemaal geen haartjes en dan zullen de haartjes die niet vernietigd zijn weer gaan groeien. Per behandeling zullen er ongeveer 30% van de haartjes vernietigd worden.

  Gesprongen vaatjes kunnen na de behandeling direct weg zijn, maar ook zien we soms na de behandeling een blauwe verkleuring. Deze zal na 2-3 dagen verminderen.

  Pigmentvlekjes moeten eerst donkerder worden voordat ze na 1 week minder zichtbaar zijn.

  Dit is wat anderen zeggen

  Patty Ummels

  Perfecte professionele warme en mens respecterende organisatie, met een super team wat prima op elkaar is ingespeeld! Bedankt aan alle collega's.

  Elise van den Anker

  Sins 2015 ben ik in behandeling bij Dermacure. Ik gebruik de producten en mijn huid gaat er steeds beter uitzien. De poriën worden kleiner en de huid is lekker doorbloed. Ik ben ook verlost van de gesprongen vaatjes op mijn neus en ben heel blij met het persoonlijke contact!

  Simone

  Dermacure behandelt bij mij oedeem. Ik heb hier veel baat bij en het is altijd fijn om tijdens de behandeling een luisterend oor te hebben.

  Mariska

  Ik kom bij Dermacure voor rode vlekjes op mijn gezicht. Door middel van een laserbehandeling zijn deze nu veel minder zichtbaar.

  Stef

  Ik kom sinds een aantal jaren bij Dermacure en sindsdien is mijn huid een stuk zachter geworden. Ook de producten zorgen ervoor dat ik voor langere tijd een flexibele huid behoud.

  Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

  Wil je een persoonlijk consult en huidscan plannen?

  Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

  Afspraak maken