Skip to main content

Huidverbetering en verjonging

Wat is de perfecte huid en hoe krijg je deze? Onze huidtherapeuten kunnen je adviseren welke behandelingen en producten jouw huid nodig heeft.

Met behulp van specifieke behandelingen en de therapeutische producten van ZO Skin Health wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd, zodat je weer een gezonde huid krijgt.

Ben je aanvullend verzekerd? Sommige behandelingen worden (deels) door zorgverzekeraars vergoed. Check je aanvullend pakket of www.zorgwijzer.nl om te zien wat wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Vrijblijvende consult aanvraag boeken

Huidverbetering Eindhoven

Wil jij je huid laten verbeteren door een specialist? Dermacure heeft de juiste behandeling voor jou! Huidverbetering in de buurt Eindhoven is mogelijk bij Dermacure, onze dichtstbijzijnde praktijk bevindt zich in Aalst-Waalre. In het centrum gelegen van Aalst bevinden wij ons op een 20 minuten afstand van Eindhoven.

 

Dermacure kijkt naar je persoonlijke doel en wensen, vervolgens gaan we werken aan je huidverbetering. Kom langs in onze nieuwe praktijk in Aalst-Waalre en ervaar hoe wij je kunnen helpen.

huidverbetering eindhoven

Veelgestelde vragen over huidverbetering

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

Deze behandelingen zijn het beste om in kuurverband toe te passen (bij voorkeur 5x om de 3-4 weken). Het is ook mogelijk deze minder vaak toe te passen, maar de resultaten zijn het mooist in kuurverband.

Hoelang moet je wachten tussen de behandelingen door?

Er zit altijd 3-4 weken tussen de behandeling. De huid heeft namelijk de tijd nodig om te herstellen en vernieuwen.

Doet het pijn?

Over het algemeen is het een ontspannende maar huidstimulerende behandeling. De facial stimulator peel zal licht prikkelend aanvoelen, maar niemand ervaart pijn.

Zie ik direct verschil wanneer ik de producten ga gebruiken?

Je huid is direct na de behandeling helemaal schoon, fris en gestimuleerd. Je huid kan nog wat doorbloed zijn, maar dit zal binnen enkele uren weg zijn. De glans en zachtheid zal nog enkele dagen tot weken aanhouden.

Onze huidtherapeuten zijn experts in het oplossen van huidproblemen.

Wil jij werken aan een gezondere en stralende huid?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Kennismaking inplannen