Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Huidverbetering

Huidverbetering zorgt ervoor dat de huid weer gezond wordt en het gaat huidveroudering tegen.

Ieder mens is uniek, ieder lichaam is anders en daarmee ook elke huid. De huid wordt beïnvloed door interne factoren. Daarnaast wordt de huid in de loop van de jaren beschadigd als gevolg van blootstelling aan ultraviolette straling. Dit heeft als gevolg dat de huid kan gaan afwijken van de ‘normale’ conditie en er verschillende huidtypes en huidafwijkingen ontstaan, zoals:

 • Een gevoelige huid
 • Droge huid
 • Verouderde huid
 • Vette huid
 • Grove poriën
 • Keratosis pilaris
 • Zonschade
BehanBehandeling - Huidverbetering - Nuface

Wat kunnen wij bij Dermacure voor u betekenen?

Voor huidverbetering en om uw huid in de juiste conditie te brengen, bent u bij ons op de juiste plaats! Met behulp van onze producten en behandelingen kunnen wij de huid van binnenuit stimuleren en activeren zodat u weer een gezonde huid krijgt. De therapeutische producten die wij gebruiken werken vele malen dieper dan een standaard verzorgende crème en zijn daardoor wél effectief.

Een gezonde huid heeft 7 eigenschappen:

 • Glad
 • Stevig
 • Egaal
 • Normaal van textuur
 • Goed gehydrateerd
 • Tolerant
 • Vrij van ziektes en symptomen

Na een intakegesprek en huidanalyse zullen wij een behandelplan opstellen bestaande uit een of meerdere van de onderstaande behandelingen.

Producten van ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi

Wij werken inmiddels al vele jaren met de productenlijn van Dr. Zein Obagi, een vooruitstrevende dermatoloog uit Amerika. Dr. Zein Obagi heeft tijdens het oprichten van deze productlijn altijd een filosofie voor ogen, welke het basisprincipe is geworden van de gehele productlijn. Dr. Zein Obagi heeft producten ontwikkeld met een therapeutische werking, die gericht zijn op het creëren en onderhouden van een gezonde huid. Belangrijk hierbij is dat de hele gezondheid van de huid wordt aangepakt en niet enkel een bepaald aspect of klacht.

 

De ZO Skin Health producten  bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten (o.a. retinol = vitamine A zuur) welke middels een unieke en gepatenteerde aflevertechniek in de huid worden gebracht. Dit is precies wat de producten zo effectief maakt en tevens ook de reden waarom andere producten, niet cosmetische producten niet zo effectief zijn. Actieve ingrediënten zijn zeer lastig te stabiliseren in crème. Al helemaal wanneer ze ook nog over een juiste aflevertechniek moeten beschikken, zodat de actieve ingrediënten ook daadwerkelijk op de juiste plaats in de huid terecht komen en niet in de barrièrelaag (= bovenste laag) van de huid stranden.

Wij zien de verbluffende resultaten op het gebied van huidverbetering keer op keer in onze praktijk. Voor meer informatie, zie onze Dr. Zein Obagi pagina voor alle productlijnen.

Microneedling (Dermapen 4)

Zoals het woord al zegt, wordt er met hele kleine naaldjes in de huid geprikt. Hierdoor ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes zijn zo dun dat ze nauwelijks met het oog zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier geactiveerd, waardoor het natuurlijk herstelproces van de huid op gang komt. Door de prikkeling van de naaldjes in het bindweefsel van de huid komen fibroblasten (groei- en helende cellen) vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen- en elastinevezels. Deze geven stevigheid en elasticiteit aan de huid. Deze behandeling kan voor een maximaal resultaat gecombineerd worden met een dermaroller voor thuisgebruik. Voor meer informatie hierover, zie onze pagina over de behandeling Dermapen.

Chemische peelings

Wij werken met verschillende chemische peelings welke afgestemd op elke huid. Chemische peelings zijn een goede aanvulling op het gebruik van de producten van ZO SKin Health. De werking van chemische peelings is vooral het verbeteren van de vochtbalans in de huid, het verminderen van de talgproductie, het verfijnen van rimpels en fijne lijntjes, het stimuleren van de collageenproductie, het verminderen van pigmentatie en het egaliseren van de huidteint. Voor het optimale resultaat dienen ook deze chemische peelings in kuurverband toegepast te worden.

Kijk voor meer informatie over al onze peelings op onze peeling pagina.

Microdermabrasie

Bij deze methode wordt het bovenste dode huidlaagje verwijderd met behulp van zandkristallen. Door deze behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken en de productie van collageen en elastine (in de lederhuid) wordt verhoogd. Ook de doorbloeding verbetert hierdoor aanzienlijk. Dit resulteert in een mooie, gezonde en frisse huid die glad en soepel aanvoelt. Ook hier geldt dat wanneer je huidverbetering wilt krijgen je de behandeling in kuurverband doet. Uiteraard kan de behandeling ook los uitgevoerd worden, maar stel dan uw verwachtingspatroon bij.

 

Benieuwd of wij uw huid een boost kunnen geven, zodat de huid weer kan stralen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

Nuface

Nuface is een apparaat welke middels microstroom de huid tijdelijk lift. De microstroom wordt geleid door de Nuface Gel Primer. De Nuface stimuleert de huid door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. De aangezichtspieren zijn direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van energie in de spieren kan zorgen voor een liftend effect op de huid. Met andere woorden; de spiertonus wordt verhoogd.

Om het liftend resultaat te behalen, dient er minimaal 5 minuten lang, liftende, glijdende banen gemaakt te worden, waarbij iedere baan drie keer herhaald wordt.

Het resultaat is een verbetering van de gezichtscontouren en de huidtoon, waarnaast ook een vermindering van rimpels op de kaaklijn, wangen en op het voorhoofd. Om maximaal resultaat te behalen dient de behandeling vijf dagen per week gedurende 60 dagen uitgevoerd worden. Na de zestig dagen kunnen het aantal behandelingen per week worden teruggebracht.

 

Er is ook de NU Face FIX, speciaal voor rondom de ogen en lippen.

 

Benieuwd of Nuface iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!