Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Camouflagetherapie

Bij camouflagetherapie richten wij ons op het minder zichtbaar maken van plekjes en vlekjes middels behandelingen en producten.  deze pagina leest u wat wij bij Dermacure voor u kunnen betekenen op het gebied van camouflagetherapie.

IPL & Laser

Verschillende vaat-, en pigmentaandoeningen zoals couperose, spider naevi en lentigo solaris kunnen behandeld worden met het licht- & laserapparaat. Zie hiervoor de licht- & lasertherapiepagina.

Dr. Zein Obagi

De producten van Dr. Zein Obagi zijn gericht op het herstellen en vernieuwen van de huid, oftewel het transformeren van de huid. Dr. Zein Obagi heeft verschillende productlijnen voor aandoeningen zoals onder andere rosacea en melasma . De producten bevatten een systeem die in staat is om de juiste ingrediënten in de juiste diepte en plaats in de huid te brengen. Hier kunt u met reguliere crème’s/verzorgingsproducten niet komen. Zie voor meer informatie de dr. Zein Obagi pagina.

Camouflageproducten

Colorescience

In de producten van colorescience zijn pure mineralen verwerkt. Het voordeel van pure mineralen, tegenover ingrediënten in reguliere make-up, is dat ze de huid niet intrekken en daarmee dus de huid niet verstoppen. Zo creëert u binnen enkele stappen een heldere, egale huidtoon op een gezonde manier waarbij u huid nog kan ademen. Colorescience producten zijn verkrijgbaar in een crème,  een compacte poeder en poederkwasten (ideaal voor onderweg). Op basis van uw huidtype kiezen wij samen met u de geschikte producten. De producten zijn waterafstotend en lossen niet op in water door de eerder genoemde zuivere mineralen. EN, zeker niet onbelangrijk: alle producten van colorescience zijn voorzien van zonbescherming (SPF 20, 30 of 50). Zo wordt uw huid tegen UVA en UVB beschermd en wordt verergering van uw pigment-, of vaataandoeningen voorkomen. De verschillende producten van colorescience zijn verkrijgbaar van mild tot zwaar dekkend.