Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Camouflagetherapie

Er zijn verschillende klinisch bewezen camouflagetherapieën. Daarnaast zijn er ook producten verkrijgbaar die ervoor zorgen dat de aandoeningen veel minder zichtbaar worden. Op deze pagina leest u wat wij bij Dermacure voor u kunnen betekenen op het gebied van camouflagetherapie.

IPL & Laser

Verschillende vaat-, en pigmentaandoeningen zoals couperose, spider naevi en lentigo solaris kunnen behandeld worden met het licht- & laserapparaat. Zie hiervoor de licht- & lasertherapiepagina.

Dr. Zein Obagi

De producten van Dr. Zein Obagi zijn gericht op het herstellen en vernieuwen van de huid, oftewel het transformeren van de huid. Dr. Zein Obagi heeft verschillende productlijnen voor aandoeningen zoals onder andere rosacea en melasma . De producten bevatten een systeem die in staat is om de juiste ingrediënten in de juiste diepte en plaats in de huid te brengen. Hier kunt u met reguliere crème’s/verzorgingsproducten niet komen. Zie voor meer informatie de dr. Zein Obagi pagina.

Camouflageproducten

Colorescience

In de producten van colorescience zijn pure mineralen verwerkt. Het voordeel van pure mineralen, tegenover ingrediënten in reguliere make-up, is dat ze de huid niet intrekken en daarmee dus de huid niet verstoppen. Zo creëert u binnen enkele stappen een heldere, egale huidtoon op een gezonde manier waarbij u huid nog kan ademen. Colorescience producten zijn verkrijgbaar in een crème, een losse poeder, een compacte poeder en poederkwasten (ideaal voor onderweg). Op basis van uw huidtype kiezen wij samen met u de geschikte producten. De producten zijn waterafstotend en lossen niet op in water door de eerder genoemde zuivere mineralen. EN, zeker niet onbelangrijk: alle producten van colorescience zijn voorzien van zonbescherming (SPF 20, 30 of 50). Zo wordt uw huid tegen UVA en UVB beschermd en wordt verergering van uw pigment-, of vaataandoeningen voorkomen. De verschillende producten van colorescience zijn verkrijgbaar van mild tot zwaar dekkend.

Oxygenetix

Deze revolutionaire camouflage voor het gezicht is bewezen zuurstof doorlatend, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en ondersteund het huidherstel. Oxygenetix geeft een natuurlijke dekking van de huid en is gemakkelijk aan te brengen. Er is een grote variëteit aan kleuren op de praktijk aanwezig waardoor altijd een geschikte kleur gevonden kan worden om uw huidaandoening zo goed mogelijk te kunnen camoufleren. Oxygenetix is door zijn herstellende eigenschappen ook zeer geschikt om toe te passen na een huidbehandeling.

Dermacolor

Dit zijn zeer gepigmenteerde camouflage producten die zowel voor het lichaam als voor het gezicht kunnen worden toegepast. Door fixatie van de producten, na applicatie, kan deze camouflage veeg vast en waterafstotend gemaakt worden. Om de meest optimale kleur te bereiken worden vaak twee kleuren met elkaar gecombineerd.