Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Behandeling roodheid rode vlekjes

Behandelingen rode adertjes, vlekjes of een rode huid

Vele mannen, vrouwen maar ook kinderen krijgen ooit te maken met gesprongen adertjes. Het kan zich uiten in couperose, spider naevus, cherry angioompjes of rosacea. Wij behandelen deze plekjes en vlekjes dagelijks in onze huidkliniek.

Couperose, cherry angioom en spider naevus zijn enkel met licht & laser therapie te behandelen. Bij rosacea kunnen licht & lasertherapie en de producten van ZO Skin Health van Dr. Zein Obagi worden ingezet.

Licht- & Lasertherapie

De laserstaal of lichtbundel is met een bepaalde golflengte ingesteld om op de bloedvaatjes energie af te geven. De energie van de lichtbundel zoekt de rode kleur van het bloed. De energie wordt daar omgezet in warmte. Door deze warmte wordt het bloedvat gecoaguleerd (het stollen van eiwitten). Door dit stollen van de eiwitten wordt het bloedvat niet meer toegankelijk voor het bloed. Het bloed kan niet meer doorstromen waardoor het vaatje door het lichaam wordt afgebroken. Het bloedvaatje binnen enkele weken is niet meer zichtbaar. Zie ook onze pagina over  licht- en lasertherapie voor meer informatie.

voor en na lasertherapie
ZO Skin Health

Met de producten van ZO skin health van Dr. Zein Obagi wordt de huid hersteld, vernieuwd en wordt de talgproductie onderdrukt. Hierdoor wordt de huid rustiger en zullen de kenmerken van rosacea minder zichtbaar zijn. De producten werken vanuit zijn filosofie van een gezonde huid. Dr. Zein Obagi verstaat het volgende onder een gezonde huid: “een gezonde huid is zacht, stevig, egaal van kleur, goed gehydrateerd, ziektebeeldvrij en tolerant”. Vanuit deze gedachte heeft Dr. Obagi een medicinaal huidtransformatiesysteem ontwikkelt, dat de huid op cellulair niveau verbetert in zowel de opper-, en lederhuid. Dit wil zeggen dat dit systeem in staat is de juiste ingrediënten in de juiste diepte en plaats in de huid te brengen. Dit is met reguliere crèmes/verzorgingsproducten niet te bereiken.

Zie ook onze Dr. Zein Obagi pagina.

Benieuwd of wij u van uw rode vlekjes af kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!