Skip to main content

AQ haarstimulatie

Heb jij last van haaruitval en wil je hier iets aan doen? Dan hebben wij dé perfecte behandeling voor je. Wij werken met het AQ Advanced hair complex+ serum. Het AQ advanced hair complex+ serum richt zich op het verjongen van de hoofdhuid. Het pakt de bron van de haaruitval aan. Het serum is ontworpen om de normale groeicyclus van haarzakjes te herstellen, zonder bijwerkingen of hormonen en is veilig voor zowel mannen als vrouwen met dunner wordend haar.

Vraag een gratis consult aan

Heb je last van?

  • Haaruitval
  • Dunner wordend haar
  • Kale plekken

En wil je:

  • Een betere haarkwaliteit
  • Haargroei stimuleren
  • Geen haartransplantatie

Plan dan een afspraak

Onze deskundige therapeuten maken een persoonlijk behandelplan om jouw haaruitval tegen te gaan!

Afspraak maken

Wat maakt het AQ Advanced hair complex+ serum zo uniek?

AQ Skin Solutions heeft huid- en haar verzorgingsproducten ontwikkeld waarin gepatenteerde menselijke groeifactoren zijn verwerkt om verschillende huid en haar problemen aan te pakken. Er is geen enkel ander product op de markt dat bestaat uit menselijke groeifactoren. Het serum is specifiek geselecteerd om maximale diepte in de hoofdhuid te bereiken. Het wordt aangebracht middels de dermapen 4 of de Dermastamp.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Je komt binnen met gewassen haar zonder stylingsproducten. Dan begin je met 10 minuten LED-licht om de huid voor te bereiden. Daarna wordt het serum aangebracht, licht in gemasseerd en door middel van de dermastamp of dermapen wordt het serum in de huid gedrukt op de diepte van de haarwortel.

Gedurende 5 weken wordt je elke week een keer behandeld. Vervolgens 2 weken rust, waarin er wordt beoordeeld of een tweede reeks behandelingen nodig is. Na de behandeling is het van belang dat:

  • Je de eerste 24 uur je haren niet wast of een stylingproduct gebruikt
  • Je de haren niet kleurt gedurende de hele kuur

Wat zeggen onze klanten?

Onze huidtherapeuten zijn experts in het verhelpen en tegengaan van haaruitval

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Boek dan eenvoudig jouw afspraak en wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een behandeling.

Afspraak maken