Praktijk voor huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie

Acties

Bij Dermacure vinden we het leuk om iets extra’s voor onze cliënten te doen. Op deze pagina vindt u daarom regelmatig leuke acties en aanbiedingen.

Wilt u op de hoogte blijven onze acties en aanbiedingen? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en like onze Facebookpagina.

GRATIS Primer van Colorescience

Speciaal voor de acne maand bieden wij deze actie aan: een gratis primer van Colorescience bij aanschaf van een set acne producten van Environ, ZO Skin Health of ZO Medical! Met deze producten zullen de acne en onzuiverheden verminderen. Voor de actie geldt: OP=OP.

De producten van Environ verkopen we uitsluitend in de praktijk. Stuur ons daarom een bericht via het contactformulier of neem contact op via nummer 040-8795938.

Gratis Primer Colorscience
GRATIS antioxidant-gel twv €46,- bij aankoop van een Focus Care Deluxe box!

Helpt je vermoeide huid te verwennen, te hydrateren en zo lang mogelijk jeugdig te houden. Wees er snel bij want op=op

Bestellen kan door contact met ons op te nemen via het contactformulier of op nummer 040-8795938.

Gratis antioxidant-gel
Drie cryolipolyse behandelingen voor € 275,-

Cryolipolyse is een manier om vetcellen af te breken door deze bloot te stellen aan kou. Door op een gecontroleerde manier bepaalde lichaamsdelen te koelen, worden de vetcellen in het onderhuids vetweefsel op deze delen vernietigd, zonder schade aan te brengen aan ander omliggend weefsel. De methode wordt ook wel een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie genoemd. Heeft u interesse, laat het ons weten via 040-8795938 of via het contactformulier.

Deze actie is geldig t/m 28-02-2018